Köp Kväveoxid & Pump | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Kväveoxid & Pump

Det finns tillskott som med fördel ska tas innan du börjar träna, kallade PWO, pre-workout. Pump och Kväveoxid (NO) är precis ett sådant tillskott. Detta pre-workout med pump är till för dig som tränar mycket och vill ha extra pump i musklerna. Genom dess unika förmåga att slappna av musklerna och ge högre blodflöde så känner du att du och dina muskler orkar mer. Det betyder att du får en extra pump helt enkelt, och det i sin tur har en positiv effekt på utvecklingen av din träning. Se till att orka mer i din träning och bygg upp dig snabbare med tillskott för pump från oss på Proteinbolaget! Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
60
Lagerrensning
Self Omninutrition BCAA PRE-WORKOUT
Fler varianter
50
Aprilkampanj
Elit Nutrition X-tream Shred, 308 g
Fler varianter
PES High Volume, 252 g
Fler varianter
BSN N.O-Xplode, 30 servings
Fler varianter
Artikel 28 av 99

Senast besökta produkter

Hur fungerar Pump- och Kväveoxid-produkter?

Tar du Pump och Kväveoxid (NO) innan du börjar träna som kommer din kropp att berätta för dina muskler att de behöver slappna av, för att mer blod ska flöda till dem och på så sätt öka din pump. Det görs genom kväveoxid, som är en gas som bildas i din kropp när den bryter ner vissa aminosyror och andra ingredienser i andra kosttillskott. När du då tillför mer kväveoxid slappnar musklerna av genom att dina blodkärl expanderar. Resultatet blir helt enkelt en förbättrad blodtillförsel under din styrketräning, och effekterna har vi redan var inne på – du orkar mer och pumpar bättre.

Nå resultat snabbare

Genom att göra detta ökar du dina musklers potential helt naturligt. NO, eller kväveoxid, är ett naturligt förekommande ämne i kroppen, så det är inget nytt eller obekant som tillförs. Det enda du gör är att ge kroppen lite extra. Pump och NO är helt enkelt en perfekt lösning för dig som är ute efter att få ut varenda liten kvadratmillimeter av styrka i dina muskler och samtidigt se till att de växer så fort som möjligt – helt naturligt. Hitta din bästa pre-workout pump här hos oss på Proteinbolaget!
1  2  3  4  Nästa »