Köp Prestationshöjare & PWO | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Prestationshöjare

Tränar du mycket och vill ha ut det mesta av dina träningspass kan du vara i behov av en prestationshöjare. Det är ett samlingsnamn för produkter som ska tas innan fysisk aktivitet för att höja din prestationsförmåga. En prestationshöjare kan verka på många olika sätt beroende på vilka ingredienser den innehåller. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
40
Veckokampanj
GAAM Candy Series P.W.R, 360 g
Fler varianter
49
Lagerrensning
GAAM Power Series Charger, 400 g
Fler varianter
30
Veckokampanj
Swedish Supplements Crazy 8, 260 g
Fler varianter
29
Marskampanj
GAAM Power Series Caffeine, 100 tabs
Fler varianter
48
12 x Nutramino +Pro Pre-Workout Shot
Fler varianter
50
Marskampanj
Elit Nutrition Predator, 300 g
Fler varianter
PES Prolific, 280 g
Fler varianter
23
Marskampanj
Viterna Synephrine, 120 tabs
Artikel 28 av 179

Senast besökta produkter

Vad innehåller en prestationshöjare?

Prestationshöjare är ett sammansatt kosttillskott med syftet att kunna förbättra din prestation på gymmet. Beroende på vilken effekt du vill ha så kan ingredienserna i en prestationshöjare variera sig från produkt till produkt. Men några nyckelingredienser att hålla utkik efter kan vara kreatin, beta-alanin, koffein, tyrosin och l-arginin. Man brukar säga att prestationshöjare har tre grundegenskaper - framkalla fokus, främja pump och förbättra din uthållighet.

Rätt prestationshöjare?

För att en prestationshöjare ska ge effekt är det bra att veta vad du är ute efter. Är du trött och ofokuserad ska du ha en prestationshöjare som är framtagen för att framkalla fokus. Styrketränar du och vill ha muskelkontakt ska du ha en prestationshöjare som är framtagen för att främja pump. Kör du lågintensiva men långa pass ska du ha en prestationshöjare som är framtagen att förbättra din uthållighet.

Som tur är har vi kommit lång i utvecklingen och dom flesta prestationshöjare är framtagna med en bra balans mellan fokus, pump och uthållighet. Men det skadar aldrig att kolla en extra gång på innehållsförteckningen för att verkligen vara säker på att du väljer en prestationshöjare som fyller dina kriterier.
1  2  3  4  5  6  ..7  Nästa »