Köp Prestationshöjare på Proteinbolaget.se | Prisgaranti & Fri retur
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Prestationshöjare

Tränar du mycket och vill ha ut det mesta av dina träningspass kan du vara i behov av en prestationshöjare. Det är ett samlingsnamn för produkter som ska tas innan fysisk aktivitet för att höja din prestationsförmåga. En prestationshöjare kan verka på många olika sätt beroende på vilka ingredienser den innehåller.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-2845
25
Kampanj
Delta Nutrition Supreme PWO, 300 g
PB-14599
40
Kampanj
Sportlab Synephrine boost
PB-2042
48
Nutramino +Pro Pre-Workout Shot
PB-644
25
Kampanj
Delta Nutrition Xtreme Muscle Pump, 300 g
PB-1954
Cobra Labs The Curse
PB-4989
PES Prolific, 280 g
PB-3999
Fairing Koffein, 100 caps
PB-2044
48
12 x Nutramino +Pro Pre-Workout Shot
PB-1009
Aldrig Vila Nova
Artikel 1-28 av 181

Du kanske också gillar

Vad innehåller en prestationshöjare?

Prestationshöjare är ett sammansatt kosttillskott med syftet att kunna förbättra din prestation på gymmet. Beroende på vilken effekt du vill ha så kan ingredienserna i en prestationshöjare variera sig från produkt till produkt. Men några nyckelingredienser att hålla utkik efter kan vara kreatin, beta-alanin, koffein, tyrosin och l-arginin. Man brukar säga att prestationshöjare har tre grundegenskaper - framkalla fokus, främja pump och förbättra din uthållighet.

Rätt prestationshöjare?

För att en prestationshöjare ska ge effekt är det bra att veta vad du är ute efter. Är du trött och ofokuserad ska du ha en prestationshöjare som är framtagen för att framkalla fokus. Styrketränar du och vill ha muskelkontakt ska du ha en prestationshöjare som är framtagen för att främja pump. Kör du lågintensiva men långa pass ska du ha en prestationshöjare som är framtagen att förbättra din uthållighet.

Som tur är har vi kommit lång i utvecklingen och dom flesta prestationshöjare är framtagna med en bra balans mellan fokus, pump och uthållighet. Men det skadar aldrig att kolla en extra gång på innehållsförteckningen för att verkligen vara säker på att du väljer en prestationshöjare som fyller dina kriterier.
1  2  3  4  5  6  ..7  Nästa »