Sista chansen

27
Kampanj
30

GAAM Health Series Ashwagandha, 200 caps

Produkt (2 burkar)

GAAM Health Series Ashwagandha, 100 caps
298 kr / 209 kr
space
Produkt (2 burkar):

space
Antal:

Välj produkt i listan ovanför
(12)

Fler varianter:

100 caps
112 kr -25%
200 caps
209 kr -30%
300 caps
291 kr -35%

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Ashwagandha

 • Beskrivning
 • GAAM Health Series Aswagandha är en nytt mycket spännande kosttillskott med många intressanta hälsofördelar.
  Den absolut främsta anledningen att komplettera kosten med ashwagandha är för dess förmåga att öka motståndskraften mot stress och därmed sänka produktionen av det katabola, nedbrytande hormonet kortisol.

  • Hormonfrämjande
  • Stress reducerande
  • Förbättrad sömn
  • Minskar kortisol
  • Ökar välbefinnandet
  • Fettförbrännande
  • Ökar styrkan
  • Ökar muskeltillväxten
  • Ökar konditionen

  Flera studier visar att ashwagandha-extraktet ökar tillgängligheten av dopamin, ett ämne med stor betydelse för välbefinnande och glädje.

  Ett av de främsta användningsområdena är sömn. Förklaringen är effekten på GABA, ett viktigt signalämne som minskar nervretningar vilket gör att hjärnan får lättare att slappna av.

  Flera studier på extraktet visar även god effekt effekt på minne, logiskt tänkande och koncentrationsförmåga.

  En av de tydligaste effekterna är den på könshormonen testosteron, progesteron och östrogen. Våra anabola, uppbyggande och energiskapande hormon vilka står i direkt motsats till kortisol. Studier på Ashwagandha visar att mängden könshormoner ökar i takt med att produktionen av kortisol minskar. Dessutom aktiverar ashwagandha produktionen av gonadotropin vilket ökar bildandet av LH, ett hormon som i sin tur underlättar bildandet av testosteron

  Flera kliniska studier på visar att styrka, muskeltillväxt och kondition ökar. Det är flera faktorer som bidrar till detta, bland annat att produktionen av ATP, den energi som används i arbetande celler, ökar. Dessutom stimuleras kroppens egen produktion av kreatin vilket ytterligare ökar muskelns arbetsförmåga. När kortisolhalten sjunker ökar också mängden hemoglobin och syreupptagningsförmågan förbättras.

  Det finns ett tydligt samband mellan övervikt och stress, anledningen är att kortisol ökar blodsockerhalten och sänker ämnesomsättningen. Överskottsenergin läggs i fettreserver där den är lättåtkomligt, framförallt kring mage och midja. Dessutom skapar stress ofta ett behov av socker- och fettrik mat. När stressen sjunker ökar mängden anabola, energikonsumerande hormoner det vill säga testosteron, progesteron och östrogen samtidigt som produktionen av ATP – cellenergi –ökar, vilket resulterar i en markant stegring av kaloriförbrukningen. Kliniska studier visar att både vikt och BMI minskar vid intag av extraktet.


  Doseringsförslag:

  2 kapslar dagligen.

  Storlek:
  200 kapslar.
  Storlek:
  200 caps
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapsel
  Asgwagandha extrakt1000 mg


  Ingredienser:
  ashwagandha extrakt, fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, kapsel: gelatin (bovint), färgämne: titandioxid.

Recensioner (12)

12 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Christian Olsson 2021-09-22
Har haft svårt att sova i många år pga stress mm. Nu tar jag dessa på morgonen och ZMA på kvällen och jag sover som en stock. Riktig djupsömn och jag vaknar inte längre 10 ggr per natt. Rekommenderas.
Linda A 2021-06-29
Vilket dunderpiller! klarar av min vardag känner inte av min stress och oro lika märkbart som innan jag börjde ta tabletterna.
Thad 2021-06-12
Bättre sömn. Drömt varje natt sen jag började. Märkbar lägre stressnivå. Något större paket. Bra skit.
Elsa 2020-12-10
Har haft mycket problem med ångest samt trötthet pga dålig sömn (drömmer intensivt). Är verkligen glad över att jag läste på om ashwagandha (jag är generellt väldigt skeptisk mot kosttillskott) för det har hjälpt mycket mot ångesten och jag känner mig betydligt mer utvilad numera. Jag tar det morgon och kväll. Känner även att kroppen återhämtar sig bättre efter träning. Rekommenderat detta till alla jag känner med liknande problem. Känns nästan för bra för att vara sant, haha! Men forskningen talar för sig själv.
Visa fler
12 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5