Missa inte dessa erbjudanden!

2
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

GAAM Greens 60 Caps

1 st
149 kr
2 st
279 kr -6%
3 st
399 kr -11%
149 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Greensblandningar

 • Beskrivning
 • Ge din kropp den näring den förtjänar med denna högkvalitativa greens-blandning i kapselform.
  GAAM Greens kombinerar noggrant utvalda ingredienser, inklusive korngräs, chlorella, aloe vera, ingefära, grönkål och alfalfa, för att skapa en kraftfull och näringsrik boost för ditt dagliga välmående.

  • Naturliga vitaminer & antioxidanter
  • Ingen obehaglig smak
  • En om dagen

  Upplev naturens kraft med GAAM Greens!


  Kapslarna är utformade för att säkerställa att din kropp absorberar och utnyttjar de näringsämnen som finns i varje ingrediens på bästa sätt. Med GAAM Greens slipper du smaken och doften av traditionella gröna drycker. Perfekt för dem som vill undvika den karakteristiska smaken av gröna superfoods.

  Ge din kropp den näring den behöver med GAAM Greens Blandning i Kapselform. Upplev skillnaden och känn energin flöda genom hela din kropp! Beställ din burk idag och investera i ditt bästa jag.

  Vår strävan för en mer hållbar framtid!

  På GAAM arbetar vi ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Vi tog första steget 2020 genom att byta kapselburkarna från PET till biobaserad HDPE och nu tar vi nästa steg genom att anpassa burkstorlekarna till varje specifik produkt. På så sätt kan vi minska plaståtgången och optimera transporter. Bara genom dessa förändringar minskar vi åtgången av plast med över 780 kg per år och kan bidra vi till en mer hållbar framtid!


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen med rikliga mängder vatten.
  Form:
  Kapslar
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  60 kapslar
 • Innehåll
 • Näringsämne pr. kapsel
  Chlorella150 mg
  Grönsaksblandning150 mg
  Korngräs100 mg
  Aloe Vera 200:150 mg
  Sparris50 mg
  Ingefärsrot50 mg
  Grönkål50 mg
  Alfalfa10 mg
  Grönt te10 mg
  Nässel10 mg

  Ingredienser: Ekologiskt chlorellapulver, grönsaksblandning lime, ekologiskt korngräs, grönkålspulver, aloe vera 200:1, sparrispulver, extrakt av ingefära,stabiliseringsmedel, alfalfapulver, grönt te, nässelbladsextrakt, antiklumpningsmedel, emulgeringsmedel (E551), kapsel: gelatin (bovint).
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5