Missa inte dessa erbjudanden!

69
Kampanj
Summer sale
20
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 17 gånger under de senaste dagarna

Fairing Daily greens 250 g

219 kr / 175 kr
186 kr

Tidigare lägsta pris

186 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 

Perfekt att kombinera med

29 kr 49 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(13)

Mest populära från Antioxidanter

 • Beskrivning
 • Daily Greens är ett kalorisnålt och näringsrikt kosttillskott som innehåller en antioxidant bärformula med extrakt från gojibär, acaibär, grönt te samt kakao.

  Daily Greens är ett kalorisnålt och näringsrikt kosttillskott som innehåller en antioxidant bärformula med extrakt från gojibär, acaibär, grönt te samt kakao. Daily Greens innehåller även en noga utvald superblandning av naturliga råvaror bestående av gröna grönsaker och blad, gräs och alger. Utöver frukt, grönsaker och bär ger Daily greens dig ett dagligt underhåll av metylsulfonylmetan (MSM), kondroitin, nyponextrakt och extrakt från vinväxten (Cissus Quadrangularis).

  • Ökat immunförsvar
  • Ökat välmående
  • Välsmakande
  • Bra för magen


  MSM, kondroitin, nyponextrakt (Rosa Canina) samt C. Quadrangularis-extrakt är samtliga ämnen som bidrar till god brosk- och ledfunktion samt skydd mot ledgångsinflammation. Inulin är kostfiber som återfinns i en del plantor (rot och växt) samt örter. Inulin bidrar till god matsmältning. Man bör dock undvika ett intag över 40g/dag då aktuell mängd kan leda till olika typer av magbesvär.

  Daily Greens har genomgått en skonsam produktionsprocess för att i största möjliga mån bevara de nyttiga näringsämnen och enzymer från använda råvaror. Daily Greens ger dig nyttigheter från växtriket på ett smidigt och välsmakande sätt. Blanda i smoothies eller blanda direkt i din frukostgröt.


  Doseringsförslag:
  2 skopor dagligen motsvarande 6 gram totalt (3 gram per skopa) blandas i 2-3 dl vatten eller i smoothies. Intas förslagsvis på morgonen.

  Storlek:
  Delicious green tea 250g - 41 portioner.

  Storlek:
  250 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Näringsvärde per

  100 g

  Portion (6g)

  Energi kJ/Kcal

  1737/415

  104/25

  Fett

  3g

  0,180g

  -varav mättad fett

  0,6g

  0,036g

  -varav omättat fett

  0,6g

  0,036g

  Kolhydrater

  81,9g

  4,914g

  -varav sockerarter

  4,44g

  0,266g

  Protein

  15,1g

  0,906g

  Fiber

  20,5*

  1,230g

  Salt**

  1,8g

  0,108g

  Metylsulfonylmetan (mg)

  500

  Kondtroitin (mg)

  100

  Nyponextrakt (mg)

  250

  Cissus Quadrangularis (mg)

  200

  *varav inulin 12,5 gram, **uteslutande naturligt förekommande natrium

  Ingredienser - Produkten kan innehålla spår av GLUTEN

  Torkade pulveriserade grönsaker, bär och frukter (spenat, myntablad, lime, HAVREgräs, [VETE]gräs, spirulina, KORNgräs, inulin, nypon (rosa canina), cissus quadrangularis, raw kakao, chiafrön, gojibär, linfrömjöl, solroslecitin, grönkål, broccoli, acai, klorella, grönt te), MSM (metyl-sulfonyl-metan), kondroitin, sötningsmedel: steviolglycosider.

 • FAQ

Recensioner (13)

13 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Hassan 2023-04-28
Efter att ha använt Daily Greens som kosttillskott under en månad är jag mycket nöjd med resultatet. Jag har upplevt en förbättring i min matsmältning och min mage känns mindre uppblåst. Smaken är också mycket god och jag har tillsatt det i min frukostgröt varje morgon. Dessutom känner jag mig mer energisk och jag tror att mitt immunförsvar har stärkts eftersom jag inte har blivit sjuk sedan jag började använda detta tillskott. Doseringen är enkel och förpackningen varar länge, så jag skulle definitivt rekommendera Daily Greens till alla som vill öka sitt näringsintag och förbättra sitt välbefinnande.
My 2022-10-19
Denna produkt växer på mig. Först tyckte jag den hade en udda smak. Men med lite mindre vatten tycker jag inte att den är så dålig. Eftersom jag tycker så, känns det som att kroppen vill han behöver den. Är slarvig med frukt och grönt så detta är jätte smidig för mig.
Per-Anders Eriksson 2022-10-16
Den går inte att. Jag kan inte förklara smaken mer än att säga blä och fy. Jag har försökt att dricka den flera gånger med samma resultat. Så den här kan jag inte rekommendera att köpa
TB 2022-10-09
Trodde den skulle smaka äckligt men den hade en söthet i sig från den gröna te smaken. Den hjälper magen, mot bloating, energin och eftersom det e så mycket nyttigheter i den så blir du på lång sikt så frisk och kry! Har den i allt. Kommer definitivt köpa igen!
Visa fler
13 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5