Missa inte dessa erbjudanden!

23
Golden Deals!
39
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 70 gånger under de senaste dagarna

GAAM Creatine+ 300 g Kreatin

1 st
159 kr -39%
2 st
299 kr -39%
3 st
419 kr -40%
259 kr / 159 kr
159 kr

Tidigare lägsta pris

159 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(2)

Mest populära från Kreatin snabbverkande

 • Beskrivning
 • Kreatin är en viktig komponent för att öka muskelstyrka och främja muskeltillväxt, och med GAAM Creatine+ tar vi detta till nästa nivå. Genom att kombinera de bästa kreatinmolekylerna - citrullin-malat och kreatinbisglycinat - erbjuder vi en kraftfull formel som är utformad för att ge maximala resultat.
  Denna potenta sammansättning är direktverkande tack vare magnesiumbisglycinat, en särskild form av magnesium som är bundet till aminosyran glycin. Detta skapar enastående biotillgänglighet, vilket innebär att din kropp snabbt och effektivt kan absorbera och utnyttja det till fullo. Denna högkvalitativa källa av magnesium bidrar inte bara till optimal muskelfunktion utan också till en rad andra viktiga fysiologiska processer.

  • Avancerad formula
  • Ingen uppladdningsfas
  • Magnesiumbisglycinat
  • Uppfriskande smak av citrus


  Varför välja GAAM Creatine+?


  För att den är utformad med omsorg och precision för att stödja dina träningsmål. Genom att öka din muskelstyrka och främja muskeltillväxt kan du ta din träning till nya höjder. Dessutom har vi satsat på att ge dig den bästa formen av magnesium, så att du kan få ut mesta möjliga av varje dos.

  Sätt igång med GAAM Creatine+ och ge din kropp det bränsle den behöver för att prestera på toppnivå. Uppnå dina fitnessmål snabbare och effektivare än någonsin tidigare med vårt avancerade kosttillskott. Öka din muskelstyrka, främja muskeltillväxt och maximera ditt träningsresultat - välj GAAM Creatine+ och låt din prestation tala för sig själv.


  Doseringsförslag:
  1 portion dagligen blandat i vatten. För bästa resultat så ta ditt kreatin direkt efter träningen eller direkt på morgonen på vilodagar.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Aspartam, Beta alanin, Gluten, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Uthållighet
  Smak:
  Citrus
  Storlek:
  300 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Ingredienser: kreatin-bisglycinat™️ (totalt 3g kreatin bundet bisglycinat 3g), magnesium glycinate, kalciumfosfater, kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror, citronsyra, sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).

  *Innehåller en källa till fenylalanin.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Vanliga frågor och svar om kreatinmonohydrat

  När ska jag ta kreatinmonohydrat?
  Det spelar ingen stor roll om du tar det före eller efter träningen, eller vid en annan tidpunkt under dagen, så länge du är konsekvent med din dosering. En vanlig dos är cirka 3-5 gram per dag. 

  Finns det några allergener i Kreatinmonohydrat som jag bör vara medveten om?
  Ren kreatinmonohydrat i sig självt är nödvändigtvis inte ett allergen eftersom det är en enkel kemisk förening som inte vanligtvis orsakar allergiska reaktioner. Det är viktigt att komma ihåg att allergiska reaktioner är vanligtvis kopplade till proteiner och inte till rena kemiska ämnen som kreatin.

  Kan kreatinmonohydrat orsaka biverkningar?
  Kreatinmonohydrat anses vara säkert för de flesta människor när det används enligt doseringsanvisningarna. Det kan dock orsaka milda biverkningar som magbesvär eller vätskeretention hos vissa individer. Det är viktigt att dricka tillräckligt med vatten när du tar kreatin för att undvika vätskeretention.

 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Linda Lilliesköld 2024-03-23
Blev glatt överraskad av smaken, löser sig lätt och ger verkligen det där extra så att man klarar några reps till.
Varga stenman 2024-02-08
Verifierat köp
Varan är okej. Tror bara jag läste om produkten och fick väldigt höga förväntningar efter som GAAM är ett märke jag tycker om. Men tyvärr så blandas pulvret inte ut så väll med vatten o blir väldigt grynigt och o nice konstisens. Smaken är dessvärre inte trevlig alls heller och är väldigt svår att dölja om man försöker blanda ut me nått. Men som creatine funkar det säker susen men har tyvärr haft svårt att få i mig det pga smak och konsistens:( <3
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5