Missa inte dessa erbjudanden!

4
Kampanj
Golden Deals!
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 97 gånger under de senaste dagarna

GAAM Casein 750 g - No waste

1 st
179 kr -22%
259 kr / 179 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Banana Créme Lagervara Bäst före: Blueberry Vanilla Lagervara Bäst före: Chocolate Coconut Lagervara Bäst före: Chocolate Sundae Lagervara Nyhet Bäst före: Cinnamon Bun Lagervara Bäst före: Coconut White Chocolate Lagervara Bäst före: Cookie Dough Lagervara Bäst före: Creamy Caramel Lagervara Bäst före: Mint Chocolate Lagervara Bäst före: Raspberry White Chocolate Lagervara Bäst före: Salted Caramel Lagervara Bäst före: Strawberry Dessert Lagervara Bäst före: Vanilla Dream Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(0)
ID: PB-231113

Mest populära från Kaseinprotein

 • Beskrivning
 • GAAM Casein 750 g - No waste - andrahandssortering
  Vi på GAAM är stolta över våra högkvalitativa och välsmakande produkter och utför därför kontinuerliga kvalitetskontroller för att säkerställa att vi håller den standard vi står för. Under en kvalitetskontroll för denna batch av vårt vasselprotein har vi upptäckt att råvaran haft en lägre proteinhalt än vad den förväntas ha. Med vårt fokus på kvalitet håller den inte kvalitetsstandarden för GAAM och vi har därför valt att inte sälja den som vår ordinarie produkt. Istället för att slänga dessa produkter och för att spara på miljön, erbjuder vi er kunder en andrahandssortering med samma goda smak men med en lite lägre proteinhalt. No Waste!

  • 24 g högvärdigt protein / portion
  • Kvalitet till ett lågt pris
  • Producerat i Sverige

  Hållbarhet i Fokus: Vi vill ta vårt ansvar och strävar alltid mot att minimera vår påverkan på miljön. Istället för att kasta dessa produkter, har vi valt att erbjuda dem till dig till ett rabatterat pris. Tillsammans kan vi minska avfallet och därmed minska avtrycket på vår planet.

  Näringsrik och God: Trots den något lägre proteinhalten, garanterar vi att detta proteinpulver fortfarande levererar den näringsrika kraft och den läckra smakupplevelse som våra kunder älskar. Varje skopa är fullpackad med essentiella näringsämnen för att främja din hälsosamma livsstil. Denna andrahandssortering innehåller 72% protein vilket bara är några procentenheter lägre än marknadsstandarden för denna produkt.


  Vad är kaseinprotein?

  Ett kaseinprotein är ett proteinpulver som bryts ned i kroppen under en längre tid. Det är alltså mycket effektivare än ett vanligt snabbt vassleprotein under natten eller om det är långt mellan måltiderna.

  För att förhindra muskelnedbrytning är det viktigt att få i sig tillräckligt med protein varje dag. Då muskelfibrerna bryts ner vid träning och fysisk aktivitet är det viktigt att tillföra rätt näring för att musklerna ska återhämta sig och kunna utvecklas. Det är särskilt viktigt för personer som tränar och är aktiva att få i sig rikligt med protein. Det många missar är att kroppen inte får i sig riktigt med protein under natten och därför får de som använder sig utav ett kaseinprotein oftast snabbare och bättre resultat än de som låter kroppen få i sig för lite protein nattetid.


  Är du inte helt såld och föredrar vårt ordinarie vassleprotein så finns ny batch som håller vår kvalitetsstandard här.


  Doseringsförslag:
  Blanda en skopa (ca 33 g) pulver med med 300 ml vatten eller mjölk i en shaker och skaka ordentligt.

  Storlek:
  - Innehåller 750 g (23 portioner).
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Gelatin, Gluten, Nötter, Palmolja
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler
  Storlek:
  750 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • VariantChocolate Sundae & Chocolate Coconut
  MängdPer 100 gPer 33 g
  Energi (kJ)1582522
  Energi (kcal)379125
  Fett (g)4,91,6
  Mättat fett (g)3,71,2
  Kolhydrater (g)14,14,6
  Socker (g)12,14,0
  Protein (g)6421
  Salt (g)0,30,1
  Fiber (g)4,81,6

  VariantÖvriga smaker
  MängdPer 100 gPer 33 g
  Energi (kJ)1560515
  Energi (kcal)373123
  Fett (g)1,70,6
  Mättat fett (g)1,30,4
  Kolhydrater (g)11,73,9
  Socker (g)11,53,8
  Protein (g)7424
  Salt (g)0,70,2
  Fiber (g)0,80,3  Proteinmängden varierar mellan 64 och 74 g per 100 g.

  Ingredienser:
  mjölkproteinkoncentrat, vassleprotein koncentrat instant (mjölk), fettreducerat kakaopulver (gäller chokladsmaker), smakförstärkare (E640, glycin, lysin, alanin), skummjölkspulver (mjölk), förtjockningsmedel: (karboximetylcellulosa, E466), salt (natriumklorid), aromer, färgämne: rödbetspulver (E162, gäller jordgubb- och hallonsmak), antocyaner (E163, gäller blåbärssmak), sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-k.
  *Innehåller en källa till fenylalanin.


  Allergiinformation: innehåller mjölkprotein (mjölk). Tillverkad i en fabrik som även hanterar ägg och soja.

  Bäst före: se förpackning.


  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Vanliga frågor och svar om Kaseinprotein

  Vad är Kaseinproteinpulver, och hur skiljer det sig från andra proteinpulver?
  Kaseinproteinpulver är en högkvalitativ proteinprodukt som utvinns från mjölk. Det skiljer sig från andra proteinpulver, som vassleprotein, eftersom det är långsamt nedbrytande och ger en konstant frisättning av aminosyror över tid

  Är Kaseinproteinpulver lämpligt för personer med laktosintolerans?
  Kasein Proteinpulver innehåller vanligtvis mycket lite laktos, vilket gör det lämpligt för många personer med laktosintolerans. Om du har allvarlig laktosallergi bör du överväga ett laktosfritt proteinalternativ.

  Finns det en risk för överkonsumtion med Kaseinproteinpulver?
  Medan Kasein Proteinpulver är säkert när det används enligt anvisningarna, kan överdrivet proteinintag belasta njurarna och levern. Det är viktigt att följa rekommenderade portionsstorlekar och upprätthålla en balanserad kost.

 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5