Missa inte dessa erbjudanden!

75
Kampanj
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 68 gånger under de senaste dagarna

GAAM BCAA + Caffeine 400 g

1 st
209 kr -22%
2 st
418 kr -18%
3 st
627 kr -14%
269 kr / 209 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Sour Raspberry Twist Lagervara Nyhet Bäst före: Cactus lime Lagervara Nyhet Bäst före: Sour Apple Lagervara Bäst före: Sour Cherry Lagervara Bäst före: Sour Cola Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

39 kr 59 kr
Välj produkt i listan ovanför
(45)
ID: PB-73732

Inspiration från andra

Mest populära från BCAA

 • Beskrivning
 • BCAA + caffeine är ett funktionellt kosttillskott som kombinerar både aminosyror och koffein i samma produkt. Den har inte bara en törstsläckande smak utan innehåller även muskelbesparande samt uppiggande egenskaper. BCAA och koffein i en perfekt harmoni helt enkelt.
  GAAM BCAA + Caffeine är produkten för dig som värdesätter funktion och prestation. Hela produkten från smaken till innehållet är genomtänkt och anpassat för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din träning.

  • 6:1:1 blandning
  • 6000 mg L-Leucin
  • 100 mg koffein per portion
  • 12 g aminosyror per servering.
  • 100% glutenfri


  Fokus på funktion & prestation!

  GAAM BCAA + Caffeine är perfekt innan och under ditt träningspass för att öka proteinsyntesen samt hålla energin på topp. Aminosyrorna påverkar din proteinsyntes positivt och verkar muskelbesparande, medans koffeinet piggar upp. Det gör produkten perfekt för dig som T.ex. kör cardio på fastande mage.


  Vad är BCAA?

  BCAA är en förkortning av Branched Chained Amino Acids (grenade aminosyror). BCAA består av de grenade aminosyrorna leucin, isoleucin och valin. Av dom tre är det framförallt leucin som visat sig ha den mest betydande rollen för proteinsyntesen. Ordet syntes innebär en nybildning och tillväxt av något i kroppen. Fördelen med så kallade fria aminosyror är att dom hjälper till att bygga upp dina muskler direkt efter nedbrytning. Aminosyror är rent protein vilket innebär att du snabbt kommer åt det du vill ha. Aminosyror tas upp via blodet och adderas till dina muskler.


  Serveringsförslag:
  1 skopa blandas med 4-6 dl vatten i en shaker. Konsumeras med fördel innan och under ditt träningspass.

  Storlek:
  Innehåller 400 g (27 portioner).
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Gluten
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Bygga muskler, Energi, Viktminskning
  Smak:
  Äpple, Cola, Hallon, Kaktus, Körsbär, Lime
  Storlek:
  400 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per dosering / Content per dosage (ca 15 g)

  L-Leucin6000 mg -
  L-Valin1000 mg -
  L-Isoleucin1000 mg -
  Glutamin4000 mg -
  Koffein100 mg
  Vitamin B61,6 mg100% rdi

  Ingredienser: L-leucin, L-glutamin, L-valin, L-isoleucin, äppelsyra, natriumbikarbonat, inulin, maltodextrin, färgämne (rödbetspulver), aromer, pyrodoxin hcl, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-k, innehåller en källa till fenylalanin).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (45)

45 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Per Forslund 2024-03-29
Verifierat köp
Gott och piggar upp min träning.Kommer att beställa mer när det tar slut.
Idamarie 2024-02-13
Verifierat köp
Sååååå gott, dämpar hunger och piggar upp är jättenöjd. Mår mycket bättre av detta än att dricka kaffe eller energidryck. Enda baksidan är att när det torkar så blir glas/flaska snuskigt, men sköljer man på engång så försvinner det. Jag brukar blanda det i varmt vatten och skaka tills det är helt upplöst och ställa in i kylen, skaka igen och dricka.
Anna 2024-02-13
Verifierat köp
Bra blandning av sött o surt men vet inte om jag känner att det är Koffein i den. Det sistnämnda drar ner betyget och denna smak är det inget fel på men faller mig inte i smaken.
Andreas 2024-02-08
GAAM BCAA + Caffeine 400 g sour cola smakade inge vidare.
Visa fler
45 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5