Missa inte dessa erbjudanden!

3
Kampanj
18
538 kr
Paketpris
22 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

2 x GAAM BCAA + Caffeine 400 g

1 st
209 kr -22%
2 st
418 kr -18%
3 st
627 kr -14%
509 kr / 418 kr
398 kr

Tidigare lägsta pris

398 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
538 krSumma av lösa artiklar:Antal:

Rekommenderad produkt att lägga till

39 kr 59 kr
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(4)

Mest populära från BCAA

 • Beskrivning
 • BCAA + caffeine är ett funktionellt kosttillskott som kombinerar både aminosyror och koffein i samma produkt. Den har inte bara en törstsläckande smak utan innehåller även muskelbesparande samt uppiggande egenskaper. BCAA och koffein i en perfekt harmoni helt enkelt.
  GAAM BCAA + Caffeine är produkten för dig som värdesätter funktion och prestation. Hela produkten från smaken till innehållet är genomtänkt och anpassat för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din träning.

  • 6:1:1 blandning
  • 6000 mg L-Leucin
  • 100 mg koffein per portion
  • 12 g aminosyror per servering.
  • 100% glutenfri


  Fokus på funktion & prestation!

  GAAM BCAA + Caffeine är perfekt innan och under ditt träningspass för att öka proteinsyntesen samt hålla energin på topp. Aminosyrorna påverkar din proteinsyntes positivt och verkar muskelbesparande, medans koffeinet piggar upp. Det gör produkten perfekt för dig som T.ex. kör cardio på fastande mage.


  Vad är BCAA?

  BCAA är en förkortning av Branched Chained Amino Acids (grenade aminosyror). BCAA består av de grenade aminosyrorna leucin, isoleucin och valin. Av dom tre är det framförallt leucin som visat sig ha den mest betydande rollen för proteinsyntesen. Ordet syntes innebär en nybildning och tillväxt av något i kroppen. Fördelen med så kallade fria aminosyror är att dom hjälper till att bygga upp dina muskler direkt efter nedbrytning. Aminosyror är rent protein vilket innebär att du snabbt kommer åt det du vill ha. Aminosyror tas upp via blodet och adderas till dina muskler.


  Serveringsförslag:
  1 skopa blandas med 4-6 dl vatten i en shaker. Konsumeras med fördel innan och under ditt träningspass.

  Storlek:
  Innehåller 400 g (27 portioner).
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Tillsatt socker
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Bygga muskler, Energi, Viktminskning
  Storlek:
  400 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per dosering / Content per dosage (ca 15 g)

  L-Leucin6000 mg-
  L-Valin1000 mg-
  L-Isoleucin1000 mg-
  Glutamin4000 mg-
  Koffein100 mg
  Vitamin B61,6 mg100% rdi

  Ingredienser: L-leucin, L-glutamin, L-valin, L-isoleucin, äppelsyra, natriumbikarbonat, inulin, maltodextrin, färgämne (rödbetspulver), aromer, pyrodoxin hcl, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-k, innehåller en källa till fenylalanin).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Karl 2023-05-09
Verifierat köp
Man kan ha detta till allt både före, under, efter träning och till frukosten el mellanmål och man kan blanda dessa till kvargen på morgonen att blanda tillsammans med och som sagt här på .P.B.T. är det mest glutenfria produkter )
Moa 2023-04-03
Verifierat köp
Min bästa ''frukost'', håller mig ''mätt'' långt in på förmiddagen. Favoritsmaken är sur cola. Har energi hela dagen och märker stor skillnad när jag tränar. Orken finns där under hela passet!
Pernilla 2023-04-03
Kommer alltid köpa dessa just för smakens skull, testat många olika men detta märke smakar bäst! Äpple och sur hallon är perfekt 👍 Perfekt att dricka under dagen också om man vill få mer smak på vattnet så att det är lättare att få i sig vatten.
Sofie Andersen 2022-12-04
Kör denna fantastiska produkt under träning och även efter träning. Har provat lite olika smaker och är nöjd med alla. Så god och lätt drucken. Känner mig pigg och nöjd under och efter träning.
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5