Fairing ALC, 90 caps | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik
1

Fairing ALC, 90 caps

Fairing

(0)
ID: PB-8341
290 kr

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker
 • Beskrivning
 • Ämnet L-karnitin är nödvändigt för energiproduktionen då molekylerna har i uppgift att transportera fettsyror.
  Fairing ALC hjälper kroppens fettförbränning genom att öka omvandlingen av fett till energi som dina muskler kan använda.

  • Effektivare fettförbränning
  • Stimulansfri
  • Hög biotillgänglighet

  Ämnet L-karnitin är nödvändigt för energiproduktionen då molekylerna har i uppgift att transportera fettsyror sista biten in i mitokondrien där de omvandlas till energi. Karnitin finns naturligt, främst i kött, dock är upptaget av karnitin från kosten mycket dåligt. Genom att binda ättiksyra till karnitin får man acetyl-L-karnitin som kroppen lättare absorberar.


  Det går utmärkt att kombinera ALC med andra kosttillskott som vitaminer, antioxidanter och fettförbrännare. Bra effekt får man tillsammans med liponsyra som kompletterar ALC:s effekt. För uthållighetsidrott rekommenderas kombinationen ALC och Fairing KCG R2.


  Doseringsförslag:
  1-4 kapslar fördelat över dagen. Intages lämpligast på tom mage.

  Storlek:
  90 Kapslar.

 • Innehåll
 • INGREDIENSER:

  Acetyl-L-karnitin, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), smörjmedel (magnesiumstearat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapselhölje (bovint gelatin), färgämne (karmosin, titandioxid, järnoxid).

Recensioner (0)

0 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.6 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.7 / 5