Missa inte dessa erbjudanden!

11
Andrahandssortering
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Energidryck (Andrahandssortering)

1 st
12 kr
Mixflak
249 kr -0%
12 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Välj produkt i listan ovanför
(14)
Tillfälligt slut ID: PB-09145 Inklusive pant: 1 kr Lagerrensning

Mest populära från Energidryck

 • Beskrivning
 • En dryck av varierande varumärken, storlekar och smaker till ett mycket fördelaktigt pris!   
  Energidryck (Andrahandssortering) som av olika kosmetiska anledningar faller in under kategorin andrahandssortering. Det kan vara någon buckla eller repor, men själva innehållet är det garanterat inget fel på.

  • Ett spännande alternativ
  • Andrahandssortering
  • 250-500 ml


  Låt oss göra valet åt dig!

  Denna mysteriprodukt kan innehålla dryck ifrån ALLA våra kända varumärken: NOCCO, Celsius, GAAM, Clean, Monster, Red Bull, Reign, HEAT och många fler! Bespara dig själv både tid och pengar genom att välja dryck ifrån vår andrahandssortering! 

  OBS: Vi försöker alltid att skapa en varierande och spännande blandning, men vid stor åtgång eller när hela pallar drabbas av ngn defekt så kan helflak av en variant/smak förekomma.


  Storlek:
  250 - 500 ml.
  Form:
  Flytande
  Kategorier
  Hög koffeinhalt. Rekommenderas ej till gravida, ammande, barn eller andra personer känsliga för koffein. Användning ihop med alkoholhaltig dryck rekommenderas ej.
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (14)

14 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Cornelia 2023-10-31
Verifierat köp
Besviken, tyvärr är det inte flak som kommenterarna skriver utan fick hem en burk… ovärt i mina ögon
Erik 2023-06-14
Något jag hade utmaning med första gången jag beställde var, är det per burk eller per flak? Jag blev ännu mer förvirrad när jag beställde 8st och fick 8 flak. Hoppas personen på lagret inte fick allt för mycket skäll... Överlag är 99% drickbara. Några skavanker här eller där, men för 12 kronor är det lugnt. En burk bland 8a flak hade läckt, men men gick bra ändå.
Adam 2023-01-25
Verifierat köp
Riktiga Kungar som levererar grymt bra flak med bra mix av olika märken och smaker!!!!!
Ibbe 2023-01-18
Jag är riktigt besviken på hur man marknadsfört detta, och hur resultatet blev. Både bild och text beskriver att man ska få en mix av smaker. Jag beställde två flak, och detta är min exakta leverans. 1st Clean drink Passion 16st GAAM Julmust 30st NOCCO Skumtomte Jag kommer be om en retur.
Visa fler
14 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5