Sista chansen

17
Andrahandssortering
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Energidryck (Andrahandssortering)

12 kr
12 kr

Tidigare lägsta pris

12 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(12)
Tillfälligt slut ID: PB-09145 Inklusive pant: 1 kr Lagerrensning

Fler varianter:

1 st
12 kr

Mest populära från Energidryck

 • Beskrivning
 • En dryck av varierande varumärken, storlekar och smaker till ett mycket fördelaktigt pris!   
  Energidryck (Andrahandssortering) som av olika kosmetiska anledningar faller in under kategorin andrahandssortering. Det kan vara någon buckla eller repor, men själva innehållet är det garanterat inget fel på.

  • Ett spännande alternativ
  • Andrahandssortering
  • 250-500 ml


  Låt oss göra valet åt dig!

  Detta mysteriprodukt kan innehålla dryck ifrån ALLA våra kända varumärken: NOCCO, Celsius, GAAM, Clean, Monster, Red Bull, Reign, HEAT och många fler! Bespara dig själv både tid och pengar genom att välja dryck ifrån vår andrahandssortering!


  Storlek:
  250 - 500 ml.
  Info:
  Lagerrensning
  Form:
  Flytande
 • Innehåll

Recensioner (12)

12 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Adam 2023-01-25
Verifierat köp
Riktiga Kungar som levererar grymt bra flak med bra mix av olika märken och smaker!!!!!
Ibbe 2023-01-18
Jag är riktigt besviken på hur man marknadsfört detta, och hur resultatet blev. Både bild och text beskriver att man ska få en mix av smaker. Jag beställde två flak, och detta är min exakta leverans. 1st Clean drink Passion 16st GAAM Julmust 30st NOCCO Skumtomte Jag kommer be om en retur.
Sofia 2023-01-17
Verifierat köp
Hade fått högre betyg om dem hade specificerat att risken finns att man får 24 burkar av samma smak! Inte kul att vilja testa flera olika smaker och få ett helt flak av GAAM julmust.
Maria F 2022-10-17
Verifierat köp
Över förvånad Det börjar bli tufft att komma upp på morgonen nu när det börjar bli mörkt och kallt jag köpte 10 stycken för jag ville testa. Ångrar att jag inte beställde 24 direkt. Man fick en jättebra mix. Med jättebra smaker alla burkar jag har fått har varit i bra skick.
Visa fler
12 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5