Sista chansen

5
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Elit Nutrition X-TREAM 2.0 308 g

399 kr
279 kr

Tidigare lägsta pris

279 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Smak
Orange Lagervara Bäst före: Tropical Mango Lagervara Bäst före: Cola Lime Lagervara Bäst före: Watermelon Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(4)
ID: PB-4499

Mest populära från Pre Workout / PWO

 • Beskrivning
 • Efterlängtade och inovativa X-TREAM 2,0 har äntligen äntrat marknaden!
  X-tream 2,0 inkluderar en mix av högkvalitativa ingredienser! X-tream 2,0 är en utvecklad och förbättrad version av original produkten X-tream. X-tream 2,0 är en kraftfull PWO-produkt för användning innan träning som gynnar din explosivitet, styrka, fokus och pump! X-tream 2,0 är laddad med effektiva mängder av kraftfulla näringsämnen som kommer hjälpa dig att ta din träning till en ny nivå.

  • Ökad styrka
  • Ökad explosivitet
  • Ökad fokus
  • Ökad pump

  Mixen innehåller, förutom de välkända och välbeprövade ämnena Beta-alanin, Kreatin-nitrat, Koffein samt Tyrosin, även en rad naturliga örter med gynnsamma effekter. Rosenrot/Rhodiola rosea bidrar till ökad mental och fysisk prestationsförmåga samt hjälper vid trötthet och stress. Utöver dessa komponenter är X-tream 2,0 förstärkt med en rad nyheter:

  Adenosintrifosfat (ELIT ATP), ny forskning visar att ett oralt intag av ATP i kombination med fysisk träning kan öka muskelprestationen, styrkan och ge dig en enorm muskelpump.

  AAKG (Argining Alfa-Ketoglutarat) ökar kvävoxidproduktionen och därigenom ökar blodflödet till musklerna vilket resulterar i enorm pump och bättre återhämtning.

  Guarna (Paulina cupana extrakt, bidrar till ökad fokus och hjälper en att känna sig alert samtidigt som det bidrar till fungerande fettmetabolism och viktkontroll.

  Coleus forskohlii, när du intar forskolin kommer du först och främst att märka en adrenalin-liknande effekt. Den direkta effekten är att du kommer att känna dig starkare och varmare.


  Rekommenderad dos: 1 skopa (ca 11g) blandas med 3dl vatten i en shaker

  Storlek:
  308g

  Smak:
  Apelsin, Cola, Lime, Mango, Tropical, Vattenmelon
  Storlek:
  308 g
 • Innehåll
 • Innehåll per dosering (11g)

  Beta-Alanin

  3500 mg

  Arginine-AKG

  1500 mg

  Kreatin-malat

  1500 mg

  L-Tyrosin

  1500 mg

  Koffein (från guarana 20%)*

  250 mg

  Adenosintrifosfat

  10 mg

  Rosenrot (3% rosaviner)

  200 mg

  Grape-NOX (95% OPC)

  50 mg

  Coleus Forskohlii (10% forskolin)

  50 mg

  Piperin (svartpepparextrakt)

  3 mg

  *Varning hög koffeinhalt 250mg per dos, gravida, ammande och minderåriga bör avstå från produkten.

  Ingredienser: beta-alanine, arginine-akg, kreatin-nitrat, L-tyrosin, guarana extrakt, rosenrot-extrakt, äppelsyra, aromer, vindruvkärnextrakt, coleus-forkohlii, trikalcium-fosfat (antiklumpmedel) sötningsmedel (aspartam, acesulfam-k) adenosin-trifosfat-kalcium, piperin (svartpepparextrakt), färgämne: rödbetspulver. Innehåller en källa till fenylalanin.

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Victor 2021-11-30
Verifierat köp
Precis gått igenom min burk och rekomenderar den starkt. Den smakar sött så den kanske inte är för alla, men tycker den ger bra pump och håller under hela passet.
Joakim hagberg 2021-03-06
Söt smak inte min smak vid träning.
Mike 2020-11-24
Don't waste your money. It tastes like throwup and does nothing!
Ahmed 2019-09-04
Inte alls värt, skit dåligt pwo men bra smak
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5