Missa inte dessa erbjudanden!

2
Paketpris
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Delta Nutrition Kalium 120 caps

144 kr
Summa av lösa artiklar:
 
Välj produkt i listan ovanför
(0)
Tillfälligt slut ID: PB-89639

Mest populära från Kalium

 • Beskrivning
 • Kalium från Delta Nutrition är en avancerad produkt som kombinerar olika former av kalium tillsammans med en väl avvägd dosering på totalt 832 mg kalium per dosering. Detta motsvarar 42 % av det dagliga rekommenderade intaget.
  Kalium är ett absolut livsnödvändigt mineral. Kalium används i hög utsträckning av nervsystemet tillsammans med natrium för att nervsystemet ska kunna skapa elektriska impulser och överföra information. Kalium från Delta Nutrition är en avancerad produkt som kombinerar tre former av kalium, kaliumklorid, kaliumcitrat och kaliummalat. Kalium från Delta Nutrition innehåller tre former av kalium: Kaliumklorid, kaliumcitrat, kaliummalat i form av kapslar istället för tabletter.

  • Ett viktigt mineral
  • 3 olika former
  • Kapslar


  Ett viktigt mineral!

  Vid en brist eller obalans i natrium / kalium-förhållandet i kroppen så fungerar inte kroppen normalt. Kalium är nödvändigt för att nervsystemet och även musklerna ska fungera normalt. Samtidigt behövs kalium för att reglera och underhålla ett normalt blodtryck.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  120 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslarDRI%
  Kalium832 mg42

  Ingredienser: Kaliumklorid, kaliumcitrat, kaliummalat, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), kapsel (gelatin [bovint].
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5