Logga in
Historik
1

Delta Nutrition Citrulline Malate, 240 g

ID: PB-666
209 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från

 • Beskrivning
 • Citrulline Malate från Delta Nutrition är ett kosttillskott som ökar blodflödet till musklerna, förbättrar din prestationsförmåga och återhämtning för bästa resultat av din träning.
  Citrulline är en icke-essentiell aminosyra som bl.a. ökar kroppens produktion av kväveoxid (NO). Den ökade produktionen av kväveoxid leder till ökad prestationsförmåga då det ökar blodflödet till musklerna och förser dem med syre, näringsämnen och forslar bort slaggprodukter så som mjölksyra.

  • Ökar mängden kväveoxid och blodflödet till musklerna
  • Träna längre utan muskeltrötthet och mjölksyra
  • Förbättrar återhämtningen
  • Maximerar prestation


  Träna längre utan muskeltrötthet och mjölksyra

  Citrulline Malate ingår även i en biokemisk cellprocess (ureacykeln) som är kritisk för kroppens förmåga att utsöndra ammoniak. Ammoniak är en giftig restprodukt från aminosyranedbrytning och för höga nivåer av ammoniak hämmar cellernas energiproduktion.


  Doseringsförslag:
  En skopa (ca 3g) i valfri dryck.

  Storlek:
  240 g.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Gelatin, Gluten, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Uthållighet
  Smak:
  Naturell
  Storlek:
  240 g
 • Innehåll
 • Innehåll1 skopa (ca 3g)
  Citrullin DL Malate3000 mg

  Ingredienser: Citrullin-DL-Malat, klumpförebyggande medel (isomaltos, trikalcium fosfat, kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).

  Notera: Produkten är endast avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

  Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Recensioner (1)

1 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Olof 2021-04-13
Denna produkt gör verkligen skillnad för mig! Känner mig piggare, mer allert när jag tränar och får allmänt bra tryck! Brukar dricka den under träningens gång samt innan med en sked rödbetapulver. Rekommenderas!

0 | 0

Visa mer
1 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Andra köpte även

Shop Instagram

sv

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.9 / 5

Google

4.7 / 5