Sista chansen

2

BioTechUSA L-Tryptophan 60 caps

79 kr
Välj produkt i listan ovanför
(10)
Tillfälligt slut ID: PB-174813

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Övriga aminosyror

 • Beskrivning
 • Essentiell aminosyra från BioTechUSA.
  L-Tryptophan är en mångsidig och essentiell aminosyra som kroppen själv inte kan producera, eller endast kan producera i otillräckliga mängder. L-tryptofan går att ersätta med en balanserad kost och näringsämnen av god kvalitet. Fågel, fläsk, keso och ägg är alla rika på L-tryptofan.

  • Essentiell aminosyra
  • Mångfunktionell
  • Smidiga kapslar


  L-tryptofan som kosttillskott

  Om du också vill täcka ditt L-tryptofanintag från andra källor, bör du ta BioTechUSA L-Tryptophan kosttillskott. Tack vare den smidiga kapselformen är det lätt att dosera och ta med sig var som helst under dagen.


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Fisk, Gluten, Koffein, Kolsyra, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bygga muskler
  Storlek:
  60 caps
 • Innehåll
 • InnehållPer. Kapsel
  L-Tryptofan500 mg

  Ingredienser: L-Tryptophan 42%, bulkmedel (kalciumfosfater), kapselskal [gelatin, glasmedel (shellack), färg (järnoxider och hydroxider), surhetsreglerare (ammoniumhydroxid), surhetsreglerare (kaliumhydroxid)], antikakagenter (magnesiumsalter av fettsyror, silikondioxid).

Recensioner (10)

10 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Anna Holmberg 2022-01-17
Jag har fått tillbaka min sömn! Sover egentligen tom bättre än vad jag någonsin har gjort. Jag slutade sova i somras efter en otroligt stressig tid på arbetet med oändliga övertidstimmar. Tidigare i livet har jag aldrig haft problem med sömnen men jag har alltid vaknat ett flertal gånger - nu tar jag en tablett ca 1 h innan jag går och lägger mig och sover som ett barn. Vaknar max 1 gång per natt och när klockan ringer är jag helt utvilad! Min fråga: När kommer de åter i lager? Anna, 49 år
Mikael 2022-01-01
Sover gott på det
Roberto Krüll 2021-11-11
Jag har fått en djup och fridfull sömn. Helnöjd med produkten!
Päivi Svensson 2021-11-09
L-tryptofan hittade jag av en slump. Började få klimakteriebesvär och fick svårt att sova. Numera sover jag hela natten och jag är lugn i mitt humör. Livet är toppen helt enkelt, hehe även för min familj????. Jag rekommenderar varmt detta tillskott .
Visa fler
10 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5