Missa inte dessa erbjudanden!

9
Kampanj
20
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

BioTechUSA L-Tryptophan 60 caps

99 kr / 79 kr
79 kr

Tidigare lägsta pris

79 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(34)

Mest populära från Övriga aminosyror

 • Beskrivning
 • Essentiell aminosyra från BioTechUSA.
  L-Tryptophan är en mångsidig och essentiell aminosyra som kroppen själv inte kan producera, eller endast kan producera i otillräckliga mängder. L-tryptofan går att ersätta med en balanserad kost och näringsämnen av god kvalitet. Fågel, fläsk, keso och ägg är alla rika på L-tryptofan.

  • Essentiell aminosyra
  • Mångfunktionell
  • Smidiga kapslar


  L-tryptofan som kosttillskott

  Om du också vill täcka ditt L-tryptofanintag från andra källor, bör du ta BioTechUSA L-Tryptophan kosttillskott. Tack vare den smidiga kapselformen är det lätt att dosera och ta med sig var som helst under dagen.


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Form:
  Kapslar
  Målsättning:
  Bygga muskler
  Storlek:
  60 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. Kapsel
  L-Tryptofan500 mg

  Ingredienser: L-Tryptophan 42%, bulkmedel (kalciumfosfater), kapselskal [gelatin, glasmedel (shellack), färg (järnoxider och hydroxider), surhetsreglerare (ammoniumhydroxid), surhetsreglerare (kaliumhydroxid)], antikakagenter (magnesiumsalter av fettsyror, silikondioxid).
 • FAQ

Recensioner (34)

34 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Sofia Rehn Lundström 2024-01-01
Litar fullt på produkten, som blev rekommenderad av en näringsfysiolog som inte tjänar en krona på att skicka mig till denna sida och produkt. Han väljer bara de bästa för ändamålet. 🙏💫⭐️
Claudia 2023-08-23
Sedan jag började med L-Tryptophan så somnar jag lättare och sover jämnare. Jag är tacksam att jag hittade detta på Proteinbolaget.
Maja 2023-08-13
Verifierat köp
Nöjd än så länge 😊
Sissel F 2023-08-04
Tillsammans med zma har den gett mig bättre insomning, varvar ner effektivare på kvällen, börjar gäspa ganska precis en timme efter intag.
Visa fler
34 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5