Sista chansen

14
Veckokampanj
20

BioTechUSA Fat-X, 60 tabs

159 kr / 127 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(0)

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Stimulansfria fettförbrännare

 • Beskrivning
 • Stimulantfri fettförbrännare från BioTechUSA.
  BioTechUSA Fat-X är en stimulantfri men effektiv fettförbrännare som sätter fart på din ämnesomsättning samtidigt som den dämpar hunger och sötsug.

  • Ökad ämnesomsättning
  • Minskad hunger
  • Minskat sötsug

  BioTechUSA Fat-X innehåller en effektiv blandning av örter och mineraler så som Chitosan, HCA, L-tyrosin och Zink som alla arbetar tillsammans för att öka fettförbränningen.

  Om du vill kontrollera din vikt bör du först och främst optimera ditt matintag. Genom att använda kostillskott, kan du nå ditt mål snabbare, genom att öka fettmetabolism och reglera din aptit, så kan du lättare hålla dig till en diet baserad på en "strikt" regim!

  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen innan dagens största måltid.

  Storlek:
  60 tabletter.
  Form:
  Tabletter
  Målsättning:
  Energi, Viktminskning
  Storlek:
  60 tabs
 • Innehåll
 • Ingredienser: Chitosan (från kräftdjur), bulkmedel (mikrokristallin cellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa), Garcinia cambogia frukt extrakt, Trigonella foenum-graecum frö extrakt, Averrhoa carambola frukt extrakt, L-tyrosin, anti-kakningsmedel (magnesiumstearat, stearinsyra), zinkoxid, färg (järnoxid gul), kromklorid, kaliumjodid.

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5