Sista chansen

Better You Andasin 90 caps

239 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(0)

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Hälsokost

 • Beskrivning
 • Andasin från Better You är ett kosttillskott som innehåller ett potent komplex av de klassiska ingredienserna fläder, timjan och bockhornsklöver.
  Dessa ingredienser har på ett klassiskt sätt använts för att stödja kroppen vid milda förkylningssymptom och halsbesvär.

  • Fläder, bockhornsklöver och timjan i ett
  • Vid mildare förkylningar och halsont
  • Vegangodkänd produkt
  • Tillverkad i Sverige


  Vid förkylningssymptom

  Det görs mycket forskning på fläder där bland annat nedanstående studier visade att fläder kan minska symptom för förkylning och influensa. Fläder kallas ibland för mirakelbäret och är känt för sina antioxidativa egenskaper. Fläder kan även fungera i förebyggande syfte mot förkylningar.

  Bockhornsklöver har i århundraden använts inom folkmedicin och har kallats ett vinterelixir som inte bara har använts för att stötta kroppen vid förkylningssymptom, utan även förhindra uppkomst av förkylning och som stöd till immunförsvaret.

  Timjan har använts som hostmedicin i tusentalsår och sägs vara lindrande vid luftrörsproblem. Timjan innehåller bland annat C-vitamin och järn som båda stärker ditt immunsystem.


  Doseringsförslag:
  Vid behov intag 2 kapslar 3 gånger dagligen i samband med måltid. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska.

  Storlek:
  60 veg kapslar.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Färgämnen, Fisk, Gelatin, Gluten, Koffein, Kolsyra, Konserveringsmedel, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  90 caps
 • Innehåll
 • Innehåll per:2 kapslarDRI*6 kapslarDRI*
       
  Fläderbärsextrakt700 mg-2100 mg-
  Bockhornsklöverextrakt 4:1200 mg-600 mg-
  Timjansextrakt200 mg-600 mg-

  Ingredienser: Fläderbärsextrakt, bockhornsklöverextrakt 4:1 (Trigonella foenum-graecum), Timjansextrakt, mikrokristallin cellulosa, vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5