Missa inte dessa erbjudanden!

6
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 3 gånger under de senaste dagarna

Aware Nutrition Plasma 350 g

399 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Fresh Lemon Lagervara Bäst före: Raspberry Twist Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(1)
ID: PB-2421

Mest populära från Pre-Workout / PWO

 • Beskrivning
 • Stimulantfri PWO från Aware Nutrition för intensiva träningspass med fokus på känsla, pump och muskelkontakt!
  Aware Plasma är en svårslagen PWO som inte innehåller några stimulanter så som koffein. Det är en kväveoxid (NO) produkt med säkra ämnen som kan ta dina träningspass till helt nya nivåer.

  • Kan kombineras med Aware PWO & Aura-7 PWO
  • Stimulantfri
  • Avancerade ämnen
  • Extrem pump


  Perfekt för dig som tränar kvällar

  Aware Plasma är perfekt för dig som tränar kvällar, inte uppskattar koffein eller för dig som bara vill ha en extrem, galen pump. En annan fördel med en stimfri produkt är att du kan kombinera den med andra produkter som innehåller stimulanter, så som Aware PWO & Aura-7 PWO för ett riktigt galet tryck när det väl behövs!


  Doseringsförslag:
  Blanda 1-2 skopor (11-22g) med 500 ml vatten och drick 20-30 minuter innan fysisk aktivitet. Rekommenderad dosering är 2 skopor per dag och bör ej överskridas.

  Aware Plasma innehåller glycerol vars naturliga form egentligen är flytande. Men detta är en stabil form av det, dock fortfarande väldigt hydroskopiskt vilket gör att det drar lätt till sig fukt. Detta motverkar man med kiseldioxid vilket gör att det inte stelnar. Dock kan det ändå bli lite klumpigt, men det påverkar inte effekten! Försök ta sönder dessa klumpar och skaka burken. När du lägger 2 skopor i vattnet kommer det lätt lösas upp.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Koffein
  Målsättning:
  Uthållighet
  Smak:
  Citron
  Storlek:
  350 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll Per. 1 skopa (11 g) / 2 skopor (22 g)

  4000 / 8000 mg - L-Citrullin
  1500 / 3000 mg - Glycersize
  1250 / 2500 mg - L-tyrosine
  1000 / 2000 mg - AAKG (Arginin Alfaketoglutarat)
  750 / 1500 mg - NO3-T (Argininnitrat)
  300 / 600 mg - Druvkärnsextrakt
  250 / 500 mg - Rödbetsextrakt
  100 / 200 mg - Rhodiola Rosea


  Ingredienser:
  L-citrullin, glycersize, l-tyrosin, arginin alpha ketoglutarat, argininnitrat, aromer, surhetsreglerande medel: äpplesyra (E296), druvkärnsextrakt, rödbetsextrakt, sötningsmedel: aspartam (E951), ace K (E950), färgämne: klorofyllkopparkomplex (E141), klumförebyggande medel: kiseldioxid (E551), rosenrot.
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskott innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan jag få biverkningar av PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
micke 2021-11-20
Verifierat köp
För mig levde Plasma inte upp till dom stora förväntningar efter hysreri runt AWN. Blandar 1 skopa nu i mitt vanliga pwo för bli av med den. men kanske det funkar bättre för dig jag vet inte.
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5