Missa inte dessa erbjudanden!

2
Kampanj
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Aware Nutrition Aura-7 PWO

399 kr / 319 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Berry Explosion Lagervara Bäst före: Blueberry Lagervara Bäst före: Sour Blast Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(5)
ID: PB-188

Mest populära från Pre-Workout / PWO

 • Beskrivning
 • Aware Nutrition Aura-7 är kanske Sveriges kraftfullaste PWO!
  Aware Nutrition Aura-7 innehåller en rad potenta ingredienser, flera nootropics & stimulanter.

  • Högdoserad & klinisk dosering
  • Energi & fokus
  • Pump & uthållighet
  • Extremt potent

  Kanske Sveriges kraftfullaste PWO!

  Aware Nutrition Aura-7 är kanske Sveriges kraftfullaste PWO, följ rekommenderad dosering! Produkten är speciellt framtagen till att vara maxad på allt! Du kan förvänta dig energi, fokus, pump & styrka.


  Doseringsförslag:
  För bäst effekt blanda 1-2 skopor (12-24g) med 400 ml vatten och drick 20-30 minuter innan fysisk aktivitet. Produkten är potent och Aware rekommenderar därför att du börjar med 0,5 skopa för att avgöra din toleransnivå och höjer sedan successivt till 1-2 skopor. Maximal dosering är 2 skopor och ska inte överskridas. Varning: Produkten innehåller en hög koffeinhalt (200mg per skopa).
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Tillsatt socker
  Innehåller:
  Koffein
  Målsättning:
  Uthållighet
  Smak:
  Blåbär
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • 1 skopa2 skopor

  2250mg Beta Alanin

  4500mg Beta Alanin

  2000mg Arginin Alfa-Ketoglutarat

  4000mg Arginin Alfa-Ketoglutarat

  1500mg Malic Acid

  3000mg Malic Acid

  1250mg Taurin

  2500mg Taurin
  1250mg L-tyrosin2500mg L-tyrosin

  750mg Inositol

  1500mg Inositol

  750mg Kolinbitartrat

  1500mg Kolinbitartrat

  200mg Schisandra

  400mg Schisandra

  200mg L-teanin

  400mg L-teanin

  150mg Rosenrot300mg Rosenrot
  100mg Salt200mg Salt
  100mg Vitamin C200mg Vitamin C
  5mg Bioperin10mg Bioperin

  Ingredienser: Beta alanin, arginin alfa-ketoglutarat, surhetsreglerande ämne (äppelsyra), klumpförebyggande medel: (Isomalt, trikalciumfosfat), taurin, l-tyrosin, inositol, kolinbitartrat, arom, sötningsmedel: aspartam (E951), ace-K (E950), schisandra, l-teanin, koffein, rosenrot, färg: klorofyllkomplex (E141), salt (natriumklorid), vitamin c, bioperin.
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskott innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan jag få biverkningar av PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (5)

5 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Rebecka 2024-02-04
För söt för min smak men helt ok, berry explosion. Tyckte effekten avtog ganska så fort, trots 2 skopor men när den väl hade effekt kunde jag köra tyngre.
Simon 2023-04-17
Verifierat köp
Köpte smaken blueberry och den var inte god. Den smakade blåbär men som någon jätte söt konstgjord filmjölk. Vet inte riktigt om den har någon bra effekt då jag aldrig drack upp.
Paul 2022-12-18
En av dom godaste PWO’erna på marknaden. Pumpen: För min del är den ganska dålig så där får den 3/7 Energin: Har haft ett bra tryck med energi genom hela passet så finns inget att klaga på 10/10 Smaken: Jag beställde smaken Sour Blast och helt ärligt är den dunder Började aldrig klia / sticka i kroppen så det kan va ett plus eller minus om man gillar det eller ej Men over all intryck får den full pott av mig
J.M 2022-08-10
Verifierat köp
Högeffektivt! En skopa räckte (200mg)koffein för att ta mig igenom 2 timmars styrkepass med lätthet.TOPPEN!
Visa fler
5 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5