Missa inte dessa erbjudanden!

8
150 kr
Paketpris
8 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

6 x Pro Brands Rehydrate 20 Tabs

1 st
25 kr
3 st
72 kr -4%
6 st
138 kr -8%
9 st
199 kr -12%
138 kr
150 krSumma av lösa artiklar:


Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(4)

Mest populära från Vätskeersättning

 • Beskrivning
 • Vätskeersättning från Pro Brands som passar perfekt till värmen eller efter hårda träningspass så att du kan återställa vätskebalansen i kroppen.
  Pro Brands Rehydrate är perfekta för sommarvärmen eller för dig som tränar hårt! Denna produkt är smidig och lätt att ha med sig överallt och det tar ca en minut bara för tabletten att lösas upp och är färdig att drickas. Det är enbart naturliga smakämnen i denna vätskeersättning och den är även producerad i Sverige!

  • Återställer vätskebalansen
  • Producerad i Sverige
  • Naturliga smakämnen
  • Snabbupplösande brustablett

  Vätskeersättning

  Vätskeersättning hjälper till att återställa vätskebalansen i kroppen efter hård fysisk aktivitet eller vid höga temperaturer som varma sommardagar eller vid utomlandsvistelser.  Pro Brands Rehydrate hjälper dig att återställa vätskebalsansen genom att tillföra vatten och olika salter.

  Storlek:
  20 brustabletter - 20 portioner.

  Doseringsförslag: 
  1 brustablett löses upp i 120 ml vatten. Vänta i ca 1 minut tills dess att brustabletten är helt upplöst. OBS använd inte mineralvatten eftersom salt och glukoshalten i lösningen kan bli felaktig.

  Allergi- och viktig information
  Överstig inte den rekomenderade dagliga dosen. Denna produkt är ett kosttillskott, ej menad att ersätta en balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn, torrt och väl förslutet.
  Form:
  Tabletter
  Målsättning:
  Må bra
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • MineralerPer tablett:DRI*
  Natrium0,23 g (9,9 mmol)-
  Kalium0,1 g (2,6 mmol)5 %
  Klorid0,2 g (5,6 mmol)25 %

  * Dagligt referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/2000 kcal)

  Näringsvärde:Per tablett:
  Energi47kJ/11kcal
  Fett0g
  - varav mättat fett0g
  Kolhydrater1,8g
  - varav socker1,8g
  Protein0g
  Salt0,6g

  Ingredienser Raspberry: Glukos, Syra (citronsyra), surhetsreglerande medel (natriumvätekarbonat), kaliumklorid, natrumklorid, arom (Hallon), sötningsmedel (natriumsackarin).

  Ingredienser Blueberry Lime: syror (citronsyra, äppelsyra), druvsocker, sackaros, surhetsreglerande medel (natriumvätekarbonat), kaliumklorid, natriumklorid, naturlig arom (blåbär), sötningsmedel (natriumsackarin), arom (limefrukt).

  Ingredienser Pineapple Apple: syror (citronsyra, äppelsyra), druvsocker, sackaros, surhetsreglerande medel (natriumvätekarbonat, kaliumklorid, natriumklorid, naturlig arom (ananas), sötningsmedel (natriumsackarin), arom (äpple).

 • FAQ

Recensioner (4)

4 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Tiina 2024-05-28
God smak! Perfekt att ha med sig till jobbet. Rekommenderar alla att ta med en flaska med denna vätskeersättning till jobbet eller på en längre biltur. Håller Dig alert!
Vincent Kreander 2022-09-18
Verifierat köp
Alltid gott att ha med sig på passet ist för att bara dricka vatten.
Anna 2022-08-11
Verifierat köp
Jag gillade de rena smakerna och ett extraplus för att de är riktigt snabblösliga, perfekt en varm dag eller vid träning.
2022-07-20
Verifierat köp
Är så glad över mitt köp av dessa vätskeersättnings tabletterna. Jag använder de på morgonen och även under/efter min träning. Vilka smaker! Så nöjd, och jag får även en variation, för att jag köpte fler olika smaker.
Visa fler
4 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5