Missa inte dessa erbjudanden!

398 kr
Paketpris
10 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

2 x fitnessjunkie PWO 30 caps

1 st
129 kr -35%
2 st
359 kr -10%
3 st
499 kr -16%
359 kr
398 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Pre-Workout / PWO

 • Beskrivning
 • Boosta Din Träning med fitnessjunkies effektiva PWO - Den prisvärda prestationshöjaren med kliniskt bevisade ingredienser!

  Är du redo att ta din träning till nästa nivå? fitnessjunkie PWO (pre-workout) är den perfekta följeslagaren för att öka dina prestationer och få ut det mesta av varje träningspass. Med en kraftfull blandning av noggrant utvalda ingredienser är denna PWO utformad för att öka din energi, fokus och uthållighet, vilket gör varje rep och set mer effektivt.

  • Smidigt kapselformat
  • Ökad energi
  • Ökad fokus
  • ökad uthållighet


  Prisvärd PWO i kapselformat

  Den genomtänkta energiblandningen i fitnessjunkie PWO ger dig den nödvändiga uthålligheten för att maximera din prestation. fitnessjunkie PWO är packad med kliniskt doserade ingredienser som arbetar synergistiskt för att ge dig en ökad känsla av energi. Med en optimal kombination så kan du förvänta dig att känna dig fokuserad, alert och redo att ta itu med de tuffaste träningspassen.

  fitnessjunkie PWO är utformad med din prestation i åtanke och är perfekt för alla som strävar efter att uppnå sina träningsmål. Oavsett om du är en professionell idrottare eller bara tränar för din personliga hälsa och fitness, kommer denna PWO att ge dig det lilla extra du behöver för att nå dina mål.

  Så varför vänta? Ta din träning till nästa nivå med fitnessjunkie PWO och upplev skillnaden själv. Ge dig själv den bästa chansen att lyckas i gymmet och låt fitnessjunkie PWO bli ditt hemliga vapen för att nå nya höjder i din fitnessresa. Beställ din PWO idag och börja känna skillnaden från första användningen!


  Doseringsförslag:
  1 kapsel ca 30 minuter före fysisk eller psykisk aktivitet.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • NäringsämneMängd per kapsel
  Arctic root350 mg
  Koffein Anhydrous250 mg
  Gurarana250 mg
  DL-Choline Bitartrate150 mg
  L-teanin150 mg
  Natriumvätekarbonat100 mg
  Yerba Mate50 mg
  Niacin10 mg
  Svartpepparextrakt2 mg
  Vitamin B610 µg (63% DRI*)
  Vitamin B121 µg (40% DRI*)

  *DRI: Dagligt referensintag

  Ingredienser: rosenrot extrakt, koffein, guarana, kolinbitartrat, L-theanin, natriumvätekarbonat, yerba mate, niacin, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, svart peppar extrakt, emulgeringsmedel: magnesiumstearat, vitamin B6, vitamin B12.

 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskott innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan jag få biverkningar av PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5