Missa inte dessa erbjudanden!

240 kr
Paketpris
13 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

12 x Fairing Endurox 60 ml

1 st
20 kr
12 st
209 kr -13%
209 kr
240 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Pre-Workout / PWO

 • Beskrivning
 • Endurox är tack vare sitt smidiga format perfekt att ha med när du är på språng, inga blandningar eller andra förberedelser behövs.

  Fairing Endurox Shot är ett kosttillskott som innehåller en kraftfull och perfekt avvägd blandning av ingredienser. Fairing Endurox Shot är framtagen för energi och pump vilket ger dig den där kicken som gör att du ger allt du har på gymet och lite till!

  • Ökad energi
  • Ökad pump
  • Ökad fokus


  Litet format, kraftfull effekt
  Endurox ger dig 150mg koffein med perfekt avvägd mängd vätska för att framhäva en god smak. Koffein borgar för att energin stimuleras till max och övriga ingredienser bidrar till den efterlängtade pumpen som får musklerna att kännas som om de skall explodera.


  Doseringsförslag:
  1 shot dagligen innan träning.

  Storlek:
  12 x 60 ml.

  Form:
  Flytande
  Fri från:
  Fisk, Gluten, Kolsyra, Laktos, Mjölk, Mjölkprotein, Nötter, Palmolja, Socker, Soja
  Målsättning:
  Bygga muskler, Energi, Uthållighet
  Storlek:
  60 ml
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehållsförteckning:

  Innehåll

  per. shot (100 ml)

  Beta-alanin

  3000 mg

  Acetyl l- karnitin

  1000 mg

  Niacin

  10 mg

  Koffein*

  150 mg

  Niacin

  10 mg (66% DRI)

  Spenatextrakt

  100 mg

  Ingredienser: Vatten, beta alanin, acetyl l - karnitin, äppelsyra, koffein(150mg/100ml), aromer, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), spenatextrakt, färgämne (E163), vitamin (nikotinamid)


  *Innehåller en källa till fenylalanin. *% Varning: hög koffeinhalt (250mg/shot). Gravida, ammande, minderåriga och personer känsliga för koffein bör avstå från produkten.
 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskott innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan jag få biverkningar av PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5