Missa inte dessa erbjudanden!

2
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Viterna ZMA Basic 90 caps

119 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Inspiration från andra

Mest populära från ZMA

 • Beskrivning
 • Viterna ZMA Basic är en relativt enkel zink och magnesium produkt med extra tillsatt B6. Råvarorna i Basic ZMA håller dock högsta kvalitet och hela 3 olika slags magnesium har använts för att lyfta slutprodukten över konkurenterna.
  ZMA är en förkorting för zink och magnesium. Det är en väldigt populär och effektiv kombination med flera goda hälsofördelar. Viternas ZMA är framtagen för dig som vill dosera din egna ZMA eller tillsätta egen dos av GABA.

  • 3 olika slags magnesium
  • Ökad återhämtning
  • Förbättrad sömn
  • Vitamin B6


  En bra basprodukt!

  ZMA är ett kosttillskott som alla kan ha nytta av och används främst för dess positiva effekt på nattsömnen. Men ZMA har flera fördelar så som förmågan att bidra till kroppens hormonreglering och immunförsvarets normala funktion. Som en bonus så bidrar zink med bättre hälsa hos hår, hud och naglar.


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen. För optimal effekt på nattsömnen bör produkten tas på tom mage innan sänggående

  Storlek:
  90 kapslar.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gluten
  Storlek:
  90 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 2 kapslar
  Magnesium - Bisglycinat, Citrat, oxid300 mg
  Zink20 mg
  Vitamin B69 mg

  Ingredienser: Magnesiumcitrat, magnesium bisglycinat, magnesiumoxid, zinkcitrat, pyridoxinhydroklorid, emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapsel (gelatin (bovint), täckmedel titandioxid))
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5