Missa inte dessa erbjudanden!

267 kr
Paketpris
14 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

3 x fitnessjunkie ZMA 45 caps

1 st
69 kr -30%
2 st
159 kr -11%
3 st
229 kr -14%
229 kr
267 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från ZMA

 • Beskrivning
 • ZMA är ett populärt kosttillskott som ofta används av idrottare, fitnessentusiaster och personer som vill förbättra sin sömnkvalitet.
  Förkortningen står för "Zink Magnesium Aspartat" och innehåller dessa två viktiga mineraler samt vitamin B6. Tillsammans har dessa ingredienser visat sig ha flera fördelar för både din hälsa och prestation. fitnessjunkie ZMA är kraftigt doserad och där de flesta tillverkare använder sig av 3 kapslar så räcker det med 1 kapsel om dagen.

  • Förbättrad sömnkvalitet
  • Hormonell balans
  • Immunförsvar
  • Endast 1 kapsel om dagen


  Optimera din hälsa & prestation med ZMA!


  En av de mest kända fördelarna med ZMA är dess förmåga att förbättra sömnkvaliteten. Studier har visat att tillskott av magnesium och zink kan hjälpa till att lindra sömnproblem och ge dig en djupare och mer återhämtande sömn.

  Zink och magnesium spelar en viktig roll i muskelåterhämtning och reparation. Genom att tillföra dessa mineraler kan du minska risken för muskelkramper och snabbare återhämtning efter träning.

  Zink är avgörande för produktionen av testosteron, medan magnesium hjälper till att reglera hormoner i kroppen. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för män som vill öka sina testosteronnivåer.

  I slutändan kan ZMA vara ett användbart tillskott för att förbättra sömnkvaliteten, öka muskelåterhämtning och stödja din övergripande hälsa och prestation. Tänk på att kosttillskott alltid bör kombineras med en balanserad kost och regelbunden motion för de bästa resultaten.


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen innan sängdags.
  Form:
  Kapslar
  Målsättning:
  Återhämtning, Bygga muskler, Må bra
  Storlek:
  45 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • NäringsämneMängd per kapselDagligt Referensintag (DRI)*
  Magnesium700 mg220%
  Zink30 mg250%
  Vitamin B63,3 mg200%

  DRI* = Dagligt Referensintag.

  Övriga ingredienser: magnesiumcitrat, zinkcitrat, vitamin B6, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, emulgeringsmedel: magnesiumstearat.

 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5