Missa inte dessa erbjudanden!

1
288 kr
Paketpris
48 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Vasaloppspaketet

149 kr
288 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Inspiration från andra

Mest populära från Färdiga paket

 • Beskrivning
 • Maximera din prestation på Vasaloppet med vårt särskilt sammansatta Vasaloppspaket från GAAM. Designat för att ge dig den energi och näring du behöver för att korsa mållinjen med kraft och uthållighet.
  1. GAAM Isotonic (2 st): Den optimala vätskeersättningen för att hålla dig hydrerad och energifylld under hela loppet.

  2. Vattenflaska från GAAM: En praktisk och pålitlig flaska för att enkelt kunna transportera din vätska och hålla dig hydrerad under loppet.

  3. Proteinmilkshakes från GAAM (2 st): Snabb och bekväm återställning av din energi och återuppbyggnad av dina muskler efter ansträngningen.

  4. Proteinbars från GAAM (2 st): Långvarig energi i en bekväm form för att stilla hungern och ge styrka under hela loppet.

  5. Buff från GAAM: Mångsidig och bekväm, den perfekta accessoaren för att hålla dig varm och skyddad från elementen under Vasaloppet.

  Ge dig själv det ultimata stödet och näringen med Vasaloppspaketet från GAAM och se till att du når din fulla potential när du korsar Vasaloppets mållinje.

  Målsättning:
  Återhämtning, Bli stark, Energi, Uthållighet
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5