Missa inte dessa erbjudanden!

2
482 kr
Paketpris
30 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Vasaloppet Preparation Pack

339 kr
482 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Inspiration från andra

Mest populära från Färdiga paket

 • Beskrivning
 • Förbered dig för Vasaloppet med vårt exklusiva Vasaloppet Preparation Pack från GAAM. Detta paket är skapat för att stödja din träning och prestation inför det utmanande loppet.

  1. Proteinrik Grötmix från GAAM: En kraftfull källa till energi och protein, denna mix är skräddarsydd för att ge en hållbar bränsleförsörjning för din kropp. Den snabba och enkla beredningen gör den till det ultimata valet för en näringsrik start på dagen. Läs mer här!

  2. GAAM Shaker: Det perfekta tillbehöret för att blanda dina favoritdrycker och shakes. Läs mer här!

  3. Proteinmilkshakes från GAAM (3 st): Dessa välsmakande milkshakes erbjuder en skön kombination av smak och näring för att återställa och återuppbygga dina muskler efter tuffa träningspass eller lopp. Läs mer här!

  4. Proteinbars från GAAM (3 st): Packade med protein och andra viktiga näringsämnen, dessa bars är det perfekta valet för att stilla din hunger och ge långvarig energi när du behöver det som mest. Läs mer här!

  5. Valfritt:

   • 500g Vassleprotein från GAAM: Ett snabbt och effektivt sätt att förse din kropp med högkvalitativt protein för muskelåterhämtning och återuppbyggnad. Läs mer här!
   • 1kg Mass från GAAM: Designad för att stödja muskeltillväxt och återhämtning, detta alternativ är idealiskt för att maximera din styrka och uthållighet under träningspass och tävlingar. Läs mer här!

  Ge dig själv fördelen med optimal näring och stöd från GAAM när du förbereder dig för Vasaloppet.

  Målsättning:
  Bli stark, Uthållighet
 • Innehåll
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5