Missa inte dessa erbjudanden!

4
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 7 gånger under de senaste dagarna

SSN Xplode+ 336 g

399 kr / 299 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Blue Raspberry Lagervara Bäst före: Pineapple Twist Lagervara Bäst före: Sweet Lollipop Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(0)
ID: PB-22032483

Mest populära från Pre-Workout / PWO

 • Beskrivning
 • SSN Xplode+ är en genomtänkt och explosiv pre-workout med fokus på muskelpump och maxprestation!
  Innehållet är kliniskt doserat och speciellt sammansatt för att arbeta synergiskt och skapa en rejäl muskelpump. Produkten är en så kallad "no-stim pwo" vilket innebär att den inte innehåller några stimulanter mer än några få ingredienser som väcker lite skärpa och fokus i dig.

  • Stimulantfri formula
  • Med pump i fokus
  • Ökad kontakt

  Genomtänkt och explosiv pre-workout

  GlycerSize™ och Arginin Nitrat (NO3-T™) är två patenterade ingredienser som tillsammans med övriga ingredienser ger dig ett ökat blodflöde och ökad transport av vätska till muskelcellerna. Eftersom att den innehåller glycerol så är det viktigt med ett rejält vätskeintag.

  Minst 5-6 dl vatten tillsammans med pulvret som du blandat och gärna ett bra intag av vatten under dagen och dagen innan. Kom inte uttorkad med förhoppningen om en bra pump utan ge Xplode+ rätt förutsättningar!


  Doseringsförslag:
  1 skopa (14 g) eller max 2 skopor (28 g) blandas med 5-6 dl vatten och intas 20-30 min innan träning.
   För att optimera effekten rekommenderar vi dig att inta Xplode+ tillsammans med en riklig mängd vatten 20-30 min innan träningen. Det är fördelaktigt om du har ätit en kolhydratsrik måltid 1-2 timmar innan och druckit bra med vatten under dagen för att få ut så mycket som möjligt av produkten.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Gluten, Laktos, Socker
  Målsättning:
  Bli stark, Bygga muskler, Energi, Uthållighet
  Smak:
  Ananas
  Storlek:
  336 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per1 skopa (14 g)2 skopor (28 g)
  Antal portioner24 st12 st
  PUMP
  L-Citrullin4500 mg9000 mg
  GlycerSize™2000 mg4000 mg
  Betain1500 mg3000 mg
  Arginin Nitrat (NO3-T™)750 mg1500 mg
  Druvkärnsextrakt250 mg500 mg
  Rosenrot extrakt250 mg500 mg
  Havssalt200 mg400 mg
  FOKUS

   

   

  N-Acetyl L-Tyrosin

  1000 mg

  2000 mg

  L-Taurin

  750 mg

  1500 mg

  L-Teanin

  200 mg

  400 mg

  VITAMINER & MINERALER

   

   

  Magnesium

  125 mg (33%*)

  250 mg (67%*)

  Vitamin C

  125 mg (156%*)

   250 mg (312%*)

  Vitamin B6

   37,5 mg (2812%*)

   75 mg (5625%*)

  GLUTEN FREE, LACTOSE FREE, VEGAN, SUGER FREE

  Ingredienser Pineapple Twist: l-citrullin, glycerol, betain, n-acetyl-l-tyrosin, taurin, arginin nitrate, äppelsyra, klumpförebyggande medel: kiseldioxid (E551), magnesium sterarat (E470b), aromer, sötningsmedel: aspartam (E951), ace-k (E950), l-teanin, druvkärneextrakt (95% OPC), rosenrotextrakt (3% rosavins), havssalt, askorbinsyra, magnesium bisglycinat, färgämne betakaroten,  pyridoxin HCL.

  Förvaring: Som med dom flesta pre-workouts så kan innehållet klumpa sig när innehållet kommer i kontakt med fukt/värme. Så ett tips är att alltid förvara produkten svalt samt att förbruka en öppnad burk inom 2 månader. Skaka/rör gärna om burken innan varje användning.


  Allergiinformation: Innehåller en fenylalaninkälla. Tillverkas i lokaler som hanterar mjölk, ägg och gluten.

 • Vanliga frågor och svar om Pre-workout (PWO)

  Hur använder jag PWO på bästa sätt?
  Att använda pre-workout-tillskott (PWO) för bäst effekt kräver noggrannhet och anpassning till dina individuella träningsmål, kropp och tolerans. Läs etiketten och följ doseringsanvisningarna. Tajma också intaget cirka 20-30 minuter före ditt träningspass. PWO kan vara diuretika, se därför till att hålla dig hydrerad. Undvik också att överanvända ditt nya PWO-tillskot och kombinera det med en balanserad kost och träning. På så sätt maxar du resultaten från ditt PWO!

  Hur många kalorier har PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO) i sig innehåller vanligtvis väldigt få kalorier eller inga kalorier alls. Dock kan vissa PWO-tillskott innehålla tillsatta ingredienser som kan bidra med några få kalorier, men det är vanligtvis en minimal mängd.

  Kan jag få biverkningar av PWO?
  Pre-workout-tillskott (PWO), liksom andra kosttillskott, kan potentiellt ha biverkningar och negativa reaktioner. Vissa som använder PWO med koffein kan uppleva ångest och skakningar. PWO-tillskott med kreatin eller beta-alanin kan orsaka magbesvär, uppblåshet eller diarré hos vissa. Vill du undvika stickningar i huden kan ett PWO-tillskott utan beta-alanin vara värt att testa.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5