Snygga träningsväskor till herr/dam - Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Träningsväskor herr/dam

Praktiska, snygga och flexibla träningsredskap – det är precis det du hittar här hos oss på Proteinbolaget! Ett uppskattat och omtyckt träningsredskap är träningsväskor, i all sin enkelhet. Snygga träningsväskor är kanske det många är ute efter, men det handlar lika mycket om hur bekväma de är att bära, hur mycket de rymmer och hur lätta de är att använda. Det handlar om att få med sig all den utrustning som man behöver, och samtidigt ha det lättillgängligt. Här hos Proteinbolaget hittar du de väskor som fyller alla syften!

Läs mer
PB-3521
Better Bodies BB Gym Bag Black
PB-5078
C.P. Sports Sport Bag Combi
PB-6879
ICANIWILL Gym Bag Ivy Green
PB-9648
ICANIWILL Gym Bag Black
PB-2788
GASP Duffel Bag XL, Black
PB-0702
Better Bodies Stringbag
PB-7873
C.P. Sports Gym Bag
PB-5938
Gorilla Wear Jerome Gym Bag
PB-9202
Better Bodies Gym Duffle Bag
PB-5020
Gorilla Wear Gym Bag Gold Edition
PB-2371
Gorilla Wear Toiletry Bag
PB-27829
Gorilla Wear Stanley Fanny Pack
PB-2346
Womens Best Gym Bag
PB-8697
ICANIWILL Gym Bag Burgundy
PB-5929
Gorilla Wear GW Drawstring Bag
PB-3246
C.P. Sports Bumbag, Leather
PB-9504
CLN Reflex Bag, Black
PB-6004
C.P. Sports Bumbag comfort, Nylon
Väskor är praktiska, för vilka tillfällen som helst egentligen. Det är inte nödvändigtvis så att du måste använda dem till träning, det kan rent av vara klokt att använda träningsväskor i andra situationer då de är snygga, slitstarka och praktiska att använda. Träningsväskor för dam eller herr hittar du här hos oss på Proteinbolaget, där vi har ett bra utbud av marknadens bästa märken att välja emellan. Välj väska efter det behov som du har, samtidigt som du ser till att välja en av de väskor som rimmar väl ihop med din övriga stil. Det är ju betydligt mycket trevligare att komma till och lämna din träning med en väska du gillar, både till utseende och praktisk användning.

Smart designlösningar
Här hos oss på Proteinbolaget hittar du också den smarta ”Be Fit Bag”. Det är en träningsväska som verkligen passar dig som är engagerad i fitnesslivsstilen och behöver redskapen som gör det möjligt. Dessa träningsväskor har en mängd olika fack i olika storlekar där du får plats med det mesta som du kan tänka dig – allt från matlådor, flaskor och shakers till bestick och kosttillskott. I dessa träningsväskor så ingår det dessutom kylförpackningar som håller matprodukter kylda vid behov.

Med andra ord finns det många möjligheter här för dig att hitta precis den träningsväska som du behöver för din träning!