Missa inte dessa erbjudanden!

Lagerrensning
15
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

SSN Vitamin C 90 caps

139 kr / 118 kr
118 kr

Tidigare lägsta pris

118 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Inspiration från andra

Mest populära från C-vitamin

 • Beskrivning
 • Vitamin C är en av de viktigaste vitaminerna för kroppen och vi behöver själva tillgodose kroppens behov eftersom kroppen varken kan producera eller lagra denna sort. 
  C vitamin spelar en stor roll i kroppens funktioner så som stärka immunförsvaret, motverka förkylningar och influensa. Studier har även visat att det motverkar trötthet och utmattning, har en positiv inverkan på kärl och hjärta. Man har även sett att det förbättrar upptaget av järn samt minskar träningsvärk och på så viss främja och stimulera återhämtning.

  • Kraftfull antioxidant
  • Viktig vitamin
  • Stöder immunförsvaret


  För dig som tränar hårt

  SSN Vitamin C är en produkt för dig som tränar hårt och svettas mycket, eller bara är mån om din hälsa samt allmänna välmående. Det är i stort sett omöjligt att överdosera c vitamin men rekommenderad dos för vuxna är cirka 75- 90 mg per dag för att kroppen ska tillgodoses med det den behöver för att må bra. 


  Doseringsförslag:
  2 kapslar dagligen, gärna i samband med måltid.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  90 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per2 kapslar
  Vitamin-C1000 mg


  Aktiva ingredienser:
  Askorbinsyra (vitamin-c)

  Övriga ingredienser: L-askorbinsyra, stabiliseringsmedel (mikrokristallin cellulosa), emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror). Kapsel (ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa)).

  Allergiinformation: Kan innehålla spår av MJÖLK. Tillverkas i samma lokaler som ÄGG- och MJÖLKproduktion.

 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5