Sista chansen

27

SportLab Red Stack AMP, 50 caps

295 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(12)

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Uppiggande fettförbrännare

 • Beskrivning
 • RED AMP STACK kan vara ett av dom mest extremaste kosttillskotten som finns för att öka din energinivå och fett förbränning. Genom att använda en kombination av de mest effektiva ingredienserna i perfekt blandning har vi uppnått maximal synergi och effekt.
  RED AMP STACK kan vara en av dom extremaste kosttillskottet som finns för att öka energinivå och fett förbränning. Genom att använda en kombination av de mest effektiva ingredienserna i perfekt blandning kan vi uppnått maximal synergi och effekt.

  Red Amp Kan ge dig:
  • Aptitdämpande.
  • Uppiggande - max stim!
  • Ökat fokus på träningen.

  RED AMP STACKs aktiva ingrediensblandning består bland annat av: Koffein som verkar centralstimulerande och motverkar trötthet har visat sig kunna ha en positiv effekt på prestation, styrka och uthållighet.

  Capsicumextrakt eller Spansk Pepparextrakt är tillsatt för dess effekt att kunna öka den termogena processen (temperaturhöjning) i kroppen men också för dess effekt att kunna minska trötthet och dämpa smärta vilket är positivt när man vill prestera maximalt (gå över smärttröskeln) som vid hårda träningspass.

  Doseringsförslag:
  Ta 1 kapsel ca 20 minuter innan träning.
  Överskrid inte 1 kapsel per dag.

  Storlek:
  50 Kapslar - 50 Serveringar
  Storlek:
  50 caps
 • Innehåll
 • Innehåll per daglig dos (1 kapsel)
  Koffein: 160 mg
  L-Teanin: 60 mg
  Kanelbarksextrakt: 50 mg
  L- Fenylalanin: 50 mg
  Lotusbladsextrakt: 25 mg
  Lakritsrotextrakt: 20 mg
  Spansk peppar extrakt: 20 mg

  Ingredienser:
  Koffein, L-Teanin, Kanelbarksextrakt, L- Fenylalanin, Lotusbladsextrakt, Laktitsrotextrakt, Spansk peppar extrakt. Fyllnadsmedel: Mikrokristallin cellulosa, Dextros, Magnesiumsterat, Kapsel: Gelatin.

  OBS! Rekommenderas EJ till tävlande idrottare. Innehåller ämnen som vid dopingkontroll kan ge positivt svar.

  Kosttillskott:
  Bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Överdosering kan medföra hälsorisker. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras i rumstemperatur med stängt lock. Rekommenderas ej till dig som har högt blodtryck, hjärtproblem, är gravid eller ammar.

Recensioner (12)

12 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Leif Nilsson 2021-09-06
Superstark stim om man tar 2 kapslar. 1 kapsel är lagom, piggare och mindre hungerkänslor.
Nilgun Coskun 2021-04-11
Bästa fettförbrännare återkommer alltid till tabletterna. För finns inte bättre på marknaden Man känner att den ger bra effekt och fungerar. Snabb leverans med leverans till dörren.
Rasmus 2021-04-02
Fungerar bättre än någon annan fettförbrännare jag testat tidigare. Man känner att den ger bra effekt och fungerar. Plus för snabb leverans
Mathias Andersson 2020-11-15
Riktigt bra energitillskott! Tar det ihop med Nutramino Pre Workout och det svarar bra för mig som tränar kl 05.00 på morgonen. Rekommenderas!
Visa fler
12 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5