Jag tränar inte. Däremot är jag vegetarian och har glutenintolerans, samt en del andra upplevda överkänsligheter mot födoämnen. Använder den naturella varianten av produkten, för att undvika onödiga tillsatser. Upplever att håller vad den lovar - jag tror den är glutenfri, så som anges. Jättebra. Den ger heller inte magbesvär, som jag annars upplevt som rätt typiska för sojaprodukter - troligen pga att är ett isolat. Min viktigaste poäng är dock att jag tycker proteinpulver kan användas i matlagning. Som vegetarian är bra att kunna variera proteinkällor. Inte alla som vill äta stora mängder ägg eller mjölkprodukter, och baljväxter kan kräva ganska mycket förberedelser. Jag har på sistone använt pulvret på lite olika sätt, med okej resultat: - Man kan blanda 1-2 skopor med något eller några ägg, lite vatten och lite salt och göra ''äggröra'' eller omelett. - En annan snabb rätt är att blanda ca två delar av något bra pulver-potatismos (t ex Änglamarks), med ca en del av proteinpulvret, samt lite salt. Ha gärna i någon smaksätting, typ svamp, någon grönsak, eller liknande, eller kanske lite buljong. Blanda med kokhett eller skjudande vattnen. Ät med lite olja/smör, sallad och lite bröd. Enkelt, snabbt och ganska mättande. Andra användningsområden är säkert bakning av olika slag. Och, kunde också vara en idé att ha med sig proteinpulver på t ex fjällvandringen, för matlagning tillsammans med andra torrvaror/torkade produkter. Kort sagt, när det gäller proteinpulver så tror jag det finns ganska många outnyttjade möjligheter. Det man får se upp med ur hälsosynvinkel är att de nog i stort saknar vitaminer och mineraler, men det tror jag man kan komplettera med på andra sätt. (Man får kanske också vara medveten om miljö- och klimatbelastningen pulvren kan utgöra - även de vegetariska. För mig å andra sidan oklart om de ger större belastning än alternativen ägg, mjölkprodukter och hela baljväxter.) Tack.