Sista chansen

7

Self Omninutrition Ripped Burn

449 kr
Antal: 

Lägg till ett tillbehör

Välj produkt i listan ovanför
(1)

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Uppiggande fettförbrännare

 • Beskrivning
 • Ripped Burn med ny och unik formula! Nu har forsknings- och utvecklingstemet på Self Omninutrition tagit fram en ny unik formula.
  Ripped Burn med ny och unik formula! Olika typer av viktminskningspreparat har funnits på marknaden i många år. Nu har forsknings- och utvecklingstemet på Self Omninutrition tagit fram en ny och helt unik formula.

  • Vitamin B6 bidrar till normal energimetabolism
  • Kolin som bidrar till normal fettomsättning
  • Ripped Burn är en avancerad formula bestående av bland annat grönt té-extrakt med hög halt EGCG, samt den nya spännande ingrediensen evodiamin, och koffein anhydro som ökar vakenheten och skärpan vilket gör att du enklare klarar dig igenom dieten.

  Doseringsförslag:
  Intag 2 kapslar 2 gånger dagligen.

  Storlek:
  120 kapslar
 • Innehåll
 • Portion: 2 kaps (60 portioner)
  Innehåll per1 portion
  Evotin® Evodiamine Oxedrine Ester-System112 mg
  - evodiamin-oxedrinättiksyra / -3-hydroxi-4-tetramentyl-17-oxoctadeca / -ester
  Slimalux™ Caralluma Fimbrata e.s + blend1 096 mg
  - 3,4-dihydroxikinnamoyl, metyl-N-vanillyl-transnonenamid, gravidan, glykosider, arbutin, tannin, damianin, rosavin, salirosider, matein, EGCG, polyfenoler, veteextrakt.
  Vitamin B9 (folsyra)100 µg
  Vitamin B6 (pyridoxin)1 mg
  Kolinbitartrat50 mg
  Inositol200 mg
  Piperin3 mg
  - svartpepparextrakt 99 %
  Koffein125 mg

  Ingredienser: YERBA MATE e.s, inositol, SLIMALUX™ (caralluma fimbrata e.s), DAMIANA e.s, koffein, rosenrot, grönt té, EVOTIN (evodiamine-oxadrine[synephrine]), ättiksyra, fukoxantin (brunalg), kolin, cayenne, kaffebönextrakt, vetegroddextrakt, svartpepparextrakt, folsyra, vitamin B6.
  kapselskal gelatin, färgämnen (E171, E172).

  Viktigt:
  Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost, rek. dos bör inte överskridas. Skall ej tas av gravida, under amning, eller personer som medicineras, eller en längre tid utan ytrrande från läkare. Producerad i en fabrik som hanterar mjölk, ägg soja. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Mika 2015-06-18
Bra produkt, funkar jätte bra för mig men Det som drar ner betyget är onödiga tillsatser. 2 olika färgämnen i kapslar, varför.?! Helt onödigt!!
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5