Missa inte dessa erbjudanden!

6
Cyber Days
35
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 1 gånger under de senaste dagarna

Self Omninutrition Ripped Burn

449 kr / 292 kr
449 kr

Tidigare lägsta pris

449 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(5)

Inspiration från andra

Mest populära från Uppiggande fettförbrännare

 • Beskrivning
 • Ripped Burn med ny och unik formula! Nu har forsknings- och utvecklingstemet på Self Omninutrition tagit fram en ny unik formula.
  Ripped Burn med ny och unik formula! Olika typer av viktminskningspreparat har funnits på marknaden i många år. Nu har forsknings- och utvecklingstemet på Self Omninutrition tagit fram en ny och helt unik formula.

  • Vitamin B6 bidrar till normal energimetabolism
  • Kolin som bidrar till normal fettomsättning
  • Ripped Burn är en avancerad formula bestående av bland annat grönt té-extrakt med hög halt EGCG, samt den nya spännande ingrediensen evodiamin, och koffein anhydro som ökar vakenheten och skärpan vilket gör att du enklare klarar dig igenom dieten.

  Doseringsförslag:
  Intag 2 kapslar 2 gånger dagligen.

  Storlek:
  120 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Portion: 2 kaps (60 portioner)
  Innehåll per1 portion
  Evotin® Evodiamine Oxedrine Ester-System112 mg
  - evodiamin-oxedrinättiksyra / -3-hydroxi-4-tetramentyl-17-oxoctadeca / -ester
  Slimalux™ Caralluma Fimbrata e.s + blend1 096 mg
  - 3,4-dihydroxikinnamoyl, metyl-N-vanillyl-transnonenamid, gravidan, glykosider, arbutin, tannin, damianin, rosavin, salirosider, matein, EGCG, polyfenoler, VETEextrakt.
  Vitamin B9 (folsyra)100 µg
  Vitamin B6 (pyridoxin)1 mg
  Kolinbitartrat50 mg
  Inositol200 mg
  Piperin3 mg
  - svartpepparextrakt 99 %
  Koffein125 mg

  Ingredienser: YERBA MATE e.s, inositol, SLIMALUX™ (caralluma fimbrata e.s), DAMIANA e.s, koffein, rosenrot, grönt té, EVOTIN (evodiamine-oxadrine[synephrine]), ättiksyra, fukoxantin (brunalg), kolin, cayenne, kaffebönextrakt, VETEgroddextrakt, svartpepparextrakt, folsyra, vitamin B6.
  kapselskal gelatin, färgämnen (E171, E172).

  Viktigt:
  Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost, rek. dos bör inte överskridas. Skall ej tas av gravida, under amning, eller personer som medicineras, eller en längre tid utan ytrrande från läkare. Producerad i en fabrik som hanterar MJÖLK, ÄGG SOJA. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (5)

5 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
kamil 2023-09-09
Verifierat köp
mycket bra :) fungerar bra och priset är också bra!
Tobias 2023-02-17
Den hjälper absolut till att öka förbränningen, märker hur temperaturen skiljer sig markant jämfört med andra burn produkter. Utan tvekan den bästa jag provat och håller mig till denna numera.
Eva Blomqvist 2022-09-15
Jag har köpt denna produkt regelbundet under minst ett års tid. Mina vänner och kollegor som är vana vid att jag tränar 7-9 pass i veckan har inte märkt något trots att dragit ner till 2 pass. Produkten verkar kompensera för minst 7 pass. Mer tid till annat!!
Michelle Höijer 2022-08-03
Verifierat köp
Tycker produkten har hjälpt mig att uppnå mina mål under diet så har det varit kämpigt men produkten har hjälpt mig att hålla fokus och fått en liten kick. Kan varmt rekommendera denna
Visa fler
5 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5