Scitec Nutrition Mega Kre-Alkalyn 80 kapslar - - Proteinbolage
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Du kanske är intresserad av

2

Scitec Nutrition Mega Kre-Alkalyn, 80 caps

Kre-Alkalyn® är en patenterad form av Kreatin. Det är “pH-korrekt™“, buffrat för att bromsa det pH känsliga Kreatinets omvandling till värdelöst Kreatinin. MEGA KRE-ALKALYN är en Kreatin produkt med ett pH over 12, eftersom det syntetiseras med hjälp av en patenterad tillverkningsprocess för att ändra dess pH. Avsikten är att göra det mer stabilt och vara mer effektivt tillgängligt i kroppen! Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som förekommer hos ryggradsdjur. Läs mer.
Artnr: PB-1436
199 kr
Prisgaranti
Snabb leverans
Fria returer
Fraktfritt vid 499 kr
 • Beskrivning
 • Kre-Alkalyn® är en patenterad form av Kreatin. Det är “pH-korrekt™“, buffrat för att bromsa det pH känsliga Kreatinets omvandling till värdelöst Kreatinin. MEGA KRE-ALKALYN är en Kreatin produkt med ett pH over 12, eftersom det syntetiseras med hjälp av en patenterad tillverkningsprocess för att ändra dess pH. Avsikten är att göra det mer stabilt och vara mer effektivt tillgängligt i kroppen! Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som förekommer hos ryggradsdjur.

  • Cirka 95% av kreatinet är lokaliserat i skelettmuskulaturen. Det hjälper till med att förse celler med energi, huvudsakligen muskelceller, genom att öka bildandet av Adenosintrifosfat (ATP) som agerar som cellenergireserv även för muskelkontraktioner.
  • MEGA KRE-ALKALYN innehåller den mest studerade Kreatin formen någonsin.
  • Kreatin i en daglig dos av minst 3 gram är vetenskapligt bevisat att öka prestationsförmågan när det rör sig om kort successiv explosionsartad, högintensitets träning som styrketräning eller kardio i intervallform*.
  • Mega Creatine tillhandahåller vårt MicronTec mikroniserade Kreatin (mindre partikel storlek)!

  *Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.

  Doseringsförslag:
  För att dra fördel av de påstådda effekterna så ta åtminstone 3 kapslar per dag, bästa tillfällen före och efter träning och före måltider vid andra tillfällen på dagen.

  Storlek:
  80 kapslar – 80 portion
 • Innehåll
 • Dosering: 1 kapsel
  Portioner per förpackning: 80
  1 kapsel
  RDI%*
  Kre-Alkalyn®1200 mg
  (“pH-korrekt™” buffrat Kreatin Monohydrat)
  * RDI%: Procent av Rekommenderat dagligt intag.
  + RDI ej fastlagt inom EU.

   


  Ingredienser:
  Kre-Alkalyn® (buffrat Kreatin Monohydrat), Magnesium Stearat, Gelatin (kapslar).
 • Omdömen
 • 0 omdömen

Andra köpte även

Bästsäljare från samma kategori

Du kanske också gillar