Missa inte dessa erbjudanden!

1
Summer sale
30
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Scitec Nutrition CO-Q10 100 caps 50 mg

Rosa
191 kr -30%
273 kr / 191 kr
218 kr

Tidigare lägsta pris

218 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Q10-Coenzym

 • Beskrivning
 • Coenzym Q10 (Co-Q10) är en vitaminliknande substans.
  Coenzym Q10 (Co-Q10) är en vitaminliknande substans som finns i mitokondrierna i våra celler . Den deltar i aerob respiration, som genererar en del av den mänskliga kroppens energi i form av ATP.

  • Antioxidant
  • Ökat immunförsvar
  • Smidiga kapslar
  • Bra för hjärtat och blodkärlen

  Coenzym Q10 kan syntetiseras i de flesta mänskliga vävnader och förekommer allmänt i naturen, inklusive livsmedel. Det kan också konsumeras via kosttillskott som Scitecs Coenzyme Q-10 kapslar.

  Doseringsförslag:
  Ta 1 kapsel 3 gånger dagligen, lämpligast med en måltid.

  Storlek:
  100 kapslar.
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 3 kapslar
  Coenzym Q10150 mg

  Övriga ingredienser: solrosolja, kapselskal [gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), vatten, klumpförebyggande medel (kalciumfosfater), färgämnen (järnoxider och järnhydroxider)], koenzym Q10 14 %, antioxidant (tokoferolrikt extrakt). Tillverkad i en fabrik som hanterar mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, selleri, fisk, kräftdjur, blötdjur och mat som innehåller svaveldioxid.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5