Missa inte dessa erbjudanden!

Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Pureness Mjölksyrabakterier + Boulardii 30 caps

30 caps
169 kr
60 caps
279 kr
169 kr
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(2)

Inspiration från andra

Mest populära från Probiotika

 • Beskrivning
 • Pureness mjölksyrabakterier med boulardiijäst är en effektiv kombination för bra matsmältning och god tarmflora.
  Pureness Mjölksyrabakterier + Boulardii innehåller den patenterade LactoSpore® är en så kallad sporformad mjölksyrabakterie. Det gör den starkare än de flesta vanliga mjölksyrebakteriestammarna. Sporformen gör också att den är motståndskraftig mot magsyran och kan lättare tas upp av kroppen.

  • LactoSpore®
  • Lynside®
  • Maghälsa
  • Tarmflora


  Patenterad & extraförstärkt

  Lynside® boulardii är en probiotisk jäst av en noggrant forskad och patenterad stam. Både LactoSpore® och Lynside® boulardii klarar den tuffa miljön med magsyra och enzymer, så de kan göra nytta där de behövs. De aktiva ämnena absorberas snabbt i kroppen och ger effekt inom kort.


  Doseringsförslag:
  1-2 kapslar vid behov.
  Diet:
  Vegan
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gluten
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  90 tabletter
 • Innehåll
 • InnehållPer. kapsel
  LactoSpore® B. coagulans100 mg (1,5 miljarder CFU*)
  Lynside® S. boulardii250 mg (5 miljarder CFU*)
  **DRI ej fastställt

  Ingredienser: Saccharomyces boulardii (Lynside®), Bacillus coagulans (LactoSpore®), MCT-pulver (av kokos), fermenterad L-leucin (vegetabiliskt). Kapsel: Cellulosa, vatten.
 • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Kyle 2022-12-18
Haha, glömde tillägga förpackningen! 5/5: Den är viktig eftersom att det är glas istället för plast så gynnar det även miljön och vår hälsa. I plast förekommer det oftast BPA som rubbar vårt hormonella system i längden. Priset: Priset är faktiskt helt okej med tanke på att det är per månad. Tarmfloran är extremt viktigt för vårt välbefinnande då det påverkar inte bara magen och näringen utan i sin tur också påverkar hjärnan, hjärtat och andra organ. Alla organ är beroende av näring och om grunden inte fungerar så fungerar inte andra delar lika bra heller. Har själv personligen en autoimmun sjukdom (immunförsvarssjukdom), så måste vara extra noga med vad jag äter! :)
Kyle 2022-12-18
Användning 5/5: Praktisk, enkla kapslar att svälja. Funktion 5/5: Just dessa är resistenta mot en sur magsyra miljö vilket gör det enklare att ta dessa i samband med måltid. Generell fakta: Mjölksyrebakterier dör oftast i en sur magsyra och i vanliga fall tar man dessa 30 min innan måltid i en tom magsäck. Äter du samtidigt så börjar magsäcken producera magsyra vilket mjölksyrebakterier inte klarar av och då får du ingen effekt av dessa. Men just Pureness, de klarar av en surare miljö. Jag är nöjd med dessa!
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5