Sista chansen

Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Pureness Elixir 50 ml

239 kr
175 kr

Tidigare lägsta pris

175 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från Hälsokost övrigt

 • Beskrivning
 • Pureness Elixir innehåller en potent blandning av den nordiska skogens gömda skatter. Elixiret innehåller extrakt från chaga, reishi, shiitake och tallbark. Produkten innehåller även det C-vitaminrika amlabäret.
  Elixiret har en avancerad framställningsprocess där både vatten och alkohol används för att extrahera både de vattenlösliga och de fettlösliga näringsämnena och ge en så potent produkt som möjligt!


  • Väldigt drygt och potent
  • Unikt extrakt
  • C vitamin


  Unikt extrakt av sprängticka, shiitake, lackticka, tallbark och C-vitamin  Produkten innehåller hela 50 mg av C-vitamin, vilket motsvarar två tredjedelar av det rekommenderade dagliga intaget för en vuxen individ. C-vitamin stödjer kroppens egna produktion av kollagen, vilket hjälper till att stärka leder, hår och naglar.

  C-vitamin och kollagen är också viktigt för en frisk hud. Din kropps immunsystem, nervsystem och ämnesomsättning behöver också C-vitamin för att fungera bra!

  Användningsförslag:
  Droppa en pipett (1 ml) i vätska, två gånger om dagen. Produkten innehåller alkohol. Om du helt vill undvika alkohol kan du droppa din dos av elixiret i kokande vatten. Alkoholen ångar då bort.

  Storlek:
  50 ml.
  Form:
  Flytande
  Fri från:
  Ägg, Fisk, Koffein, Kolsyra, Mjölk, Palmolja
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  50 ml
 • Innehåll
 • Ingredienser: Vatten, alkohol (20%), lackticka (reishi), shiitake, sprängticka, tallbark, amlabärextrakt, havssalt.

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5