Missa inte dessa erbjudanden!

Summer Sale
15
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

Great Earth Bedtime 60 caps

330 kr / 281 kr
330 kr

Tidigare lägsta pris

330 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(0)

Mest populära från GABA

 • Beskrivning
 • Great Earths Bedtime innehåller speciellt utvalda ämnen för en god natts sömn. För att ge kroppen de bästa förutsättningarna är sömnen viktig, det är då kroppen och hjärnan återhämtar sig.
  Medan du sover ger Bedtime kroppen och hjärnan de förutsättningar de behöver för att återhämta sig. GABA (gamma-aminosmörsyra) finns naturligt i kroppen och är den viktigaste hämmande signalsubstansen i nervsystemet. Det innebär att den hjälper till att minska och lugna aktivitetsnivån, som en broms i hjärnan som bromsar impulser från en nervcell till en annan, vilket leder till en lugnare aktivitet som motverkar att våra nervceller överstimuleras.

  • Ökad återhämtning
  • Ökad sömnkvalitet
  • Ökad avslappning

  Optimera din sömn och återhämtning med Bedtime


  Bedtime innehåller en rad effektiva och välbeprövade ingredienser. Humle har en lugnande effekt och bidrar till en god sömn. Vitamin B6 bidrar till nervsystemets normala funktion och citronmeliss som bidrar till att bibehålla en vilsam sömn.


  Doseringsförslag:
  Ta en kapsel Bedtime innan sänggående.
  Form:
  Kapslar
  Målsättning:
  Återhämtning, Må bra
  Storlek:
  60 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Innehåll per kapsel % av DRI
  GABA - 500 mg *
  Humle - 50 mg *
  Citronmeliss - 150 mg *
  Vitamin B6 - 5 mg 357

  *Dagligt Referensintag (DRI) ej fastställt.

  Ingredienser: GABA (gamma-aminosmörsyra), fullkornsrismjöl, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), humleextrakt (Humulus lupulus), citronmelissextrakt (Melissa officinalis L.), rapsolja (härdad), klumpförebyggade medel (kiseldioxid), vitamin B6 (pyridoxal-5’-fosfat).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5