Missa inte dessa erbjudanden!

1
26
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 23 gånger under de senaste dagarna

Proteinbolaget Shaker 600 ml

39 kr / 29 kr
39 kr

Tidigare lägsta pris

39 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(2)

Mest populära från Rekommenderade Tillbehör

  • Beskrivning
  • Kategorier
  • Innehåll
  • FAQ

Recensioner (2)

2 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Ester 2024-04-30
Billig och bra. Gör jobbet. Fördel att den är såpass bred. Då är den lätt att rengöra för oss som diskar för hand. Det enda som drar ned betyget är att jag personligen tycker drick-hålet kunde ha varit lite mindre och att dess ''lock'' låste fast bättre. Har råkat ut för lite läckage ibland när jag skakat den trots att jag trott den var ordentligt stängd. Skulle även ha uppskattat den i flera valbara färger.
Jonas 2024-04-09
Verifierat köp
En helt okej shaker. För detta pris är den verkligen prisvärd.
Visa fler
2 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5