Sista chansen

13
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 2 gånger under de senaste dagarna

Prime Nutrition BCAA 330 g

279 kr
279 kr

Tidigare lägsta pris

279 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Smak
Ferraribilar Lagervara Bäst före: Fizzy BottlesBubbelgum Lagervara Bäst före: Persika Lagervara Bäst före: Pink Grapefruit Lagervara Bäst före: Sura Colanappar Lagervara Bäst före: Sura Remmar Lagervara Bäst före: Colanappar Tillfälligt slut Bäst före: Sour Apple Tillfälligt slut Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(57)
ID: PB-9523

Mest populära från BCAA

 • Beskrivning
 • Prime Reload är en aminosyrabaserad intra-workout-produkt speciellt framtagen för krävande träning med fokus på resultat och prestation.
  Prime Reload är en aminosyrabaserad intra-workout-produkt som både ger dig fokus och hjälper dig med muskeluppbyggnad och återhämtning. Tillsatta aminosyror i dess fria form förbättrar din träningskvalitet, muskeltillväxt och återhämtning.

  Reload bcaa kan bidra med:
  • Perfekt formula för prestation & återhämtning
  • BCAA i ration 4:1:1 ger maximal muskeltillväxt och återhämtning
  • Citrullin malat i 2:1 förhållande för extra uthållighet
  • Världens klart godaste BCAA i flera olika smaker

  BCAA är samlingsnamnet för de tre essentiella aminosyrorna L-leucin, L-valin och L-isoleucin. Dessa aminosyror har störst positiv inverkan på muskelproteinsyntesen, och kroppen kan inte själv tillverka dem.
  L-leucin den mest potenta aminosyran för muskeluppbyggnad och Prime Reload innehåller därför mer leucin jämfört med vanlig BCAA.

  Prime Reload innehåller även 1 gram citrullinmalat per portion (i förhållandet 2:1 där de flesta andra är i 1:1, vilket innebär 33 % mer L-citrullin per portion jämfört med vanlig citrullinmalat). På så sätt bättre på att hjälpa kroppen eliminera mjölksyra och ammoniak från blodet så att du orkar mer under träningen. Därtill är L-glutamin den mest förekommande aminosyran i muskelvävnad och förbättrar upptaget av de andra aminosyrorna.

  Allt detta vore dock förgäves om vi inte lyckats utveckla den godaste BCAA:n du kan hitta på marknaden.

  Doseringsförslag: Blanda en skopa (11 g) med 4-5 dl vatten och drick före träning. Fyll på med ytterligare en skopa under träningen för bäst effekt. På träningsfria dagar inta en skopa på morgonen.

  Storlek:
  330 g - 30 portioner
  Smak:
  Äpple, Cola, Persika
  Storlek:
  330 g
 • Innehåll
 • Näringsvärde per11g
  Energi36kcal
  Protein8,9g
  Kolhydrater0g
  Fett0g
  Innehåll per servering en skopa11g
  4:1:1 BCAA6g
  L-Leucin4g
  L-Isoleucin1g
  L-Valin1g
  L-Glutamin2,5g
  Citruline Malate1g
  Vitamin B610mg

  Ingredienser:
  L-leucin, l-glutamin, l-isoleucin, l-valin, citrullinmalat, vitamin B6.

  Övriga ingredienser:
  Naturliga aromer, sötningsmedel: Ace-K (E950), aspartam (E951), surhetsreglerande medel: äppelsyra (E296) färgämne rödbetsrött (E1629).

  Information:
  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till varierad kost. Används ej om du är allergisk mot någon av de ingående ingredienserna. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 6 månader. Förvaras torrt och väl förslutet samt oåtkomligt för barn.

  Allergiinformation:
  Innehåller en fenylalaninkälla.

Recensioner (57)

57 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Evelina 2021-02-09
Ok, men för söt och inte speciellt god smak (soda pop), pulvret är vitt men blir blått när det blir blött.. känns som om jag ska få färg runt munnen.
Torbjörn Edman 2021-02-02
Supergod smak. Innehåller vad den ska. Blandar sig lätt. Jag kör den under passet tillsammans med en pwo.
Elin 2021-01-30
Denna var en stor besvikelse, smakade plastigt. Knappt nån smak av ferraribilarna. En portion o aldrig mer, tyvärr.
Anna 2020-11-19
Älskar den här! Haft den här i flera år och känner tydlig skilland från andra märken. Jag känner definitivt mindre mjölksyra när jag dricker den under passen och kan pusha mig själv till 3-4 extra reps. Antagligen tack vare det extra höga L-citrullinet. Även återhämtningen är betydligt snabbare när jag dricker den under mina vilodagar eller på kvällen efter ett hårt pass. Mindre träningsvärk. Verkligen en guldprodukt som jag inte kan vara utan.
Visa fler
57 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5