Missa inte dessa erbjudanden!

2
Summer sale
Paketpris

fitnessjunkie BCAA 300 g

1 st
129 kr -41%
2 st
399 kr -9%
3 st
579 kr -12%
219 kr / 129 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Blueberry Lagervara Bäst före: Raspberry Lagervara Bäst före:

Perfekt att kombinera med

39 kr 49 kr
Välj produkt i listan ovanför
(0)
ID: PB-8752

Mest populära från BCAA

 • Beskrivning
 • Om du letar efter det perfekta komplementet till din träning, behöver du inte leta längre. fitnessjunkies BCAA (grenade aminosyror) i pulverform är den ultimata lösningen för att maximera dina träningsresultat och påskynda återhämtningen.
  BCAA består av tre viktiga aminosyror: leucin, isoleucin och valin. Dessa aminosyror är kända för att främja muskeltillväxt och minska nedbrytningen av muskelvävnad. Det är därför de är så populära bland idrottare och fitnessentusiaster.

  • Ökad muskeluppbyggnad
  • Ökad återhämtning
  • Bra smaker

  Optimera din träning med BCAA i pulverform!


  BCAA är avgörande för muskeluppbyggnad och återhämtning. Genom att tillföra ditt system med dessa viktiga aminosyror kan du förvänta dig snabbare och mer märkbara resultat från din träning.

  BCAA har förmågan att minska upplevelsen av trötthet under och efter träning, vilket gör det möjligt att träna längre och hårdare. Att inkludera BCAA i din kost kan hjälpa dig att återhämta dig snabbare efter träning, vilket är avgörande för att undvika träningsrelaterad trötthet och muskelskador.

  fitnessjunkies produkter är noggrant utformade för att ge dig den högsta kvaliteten till det mest överkomliga priset. Vi vet att din hälsa är viktig för dig, och vi vill göra det enkelt för dig att investera i den utan att tömma plånboken.


  Användningsförslag:
  blanda 1 skopa (ca 15 g) med 400 ml vatten i en shaker. Kan med fördel användas både före, under & efter träning.
  Form:
  Pulver
  Fri från:
  Aspartam, Gluten, Laktos, Tillsatt socker
  Målsättning:
  Återhämtning, Bygga muskler
  Smak:
  Blåbär, Hallon
  Storlek:
  300 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållMängd per dos (15 g)
  BCAA 2:1:1 (l-Leucine, l-Isoleucine, l-Valine )3000 mg
  Aminoblandning (Glycin, Lysin, Alanin) 2000 mg

  Övriga ingredienser: BCAA 2:1:1 Instant: (l-Leucin, l-isoleucin, l-valin), aromer, maltodextrin (majs), aminoblandning: (glycin, lysin, alanin), syra (DL-äppelsyra (E296), klumpförebyggande medel: (kalciumsilikat E552, trikalciumfosfat E341, kiseldioxid E551, maltodextrin), färgämne: (antocyaniner) (E163), sötningsmedel: (acelsulfam-k, sukralos).
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5