PES TruCreatine | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik
4

PES TruCreatine

PEScience

(2)
ID: PB-48581

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek: 
Antal: 

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker
 • Beskrivning
 • TruCreatine är ett vatten fritt kreatintillskott som är speciellt framtagen för muskelbyggare och personer som söker en pretationshöjande produkt, dessutom innehåller den hela 3g kreatin per portion.
  PES TruCreatine är det perfekta tillskottet för dig som söker en prestationshöjande kreatin som dessutom råkar vara helt fri från vatten.

  • 3 g kreatin per servering
  • Renaste formen av kreatin
  • Prestationshöjande
  • Helt vattenfritt

  Vad är kreatin?

  Kreatin är ett ämne som finns naturligt i våra muskler och som hjälper till att lagra fosfat som används som energi i metabolismen. När energin frigörs, exempelvis styrketränar så används fosfat via omvandlingen av ATP (AdenosinTRIfosfat) till ADP (adenosinDIfosfat). ATP är kroppens egna energivaluta som allt vi äter genom olika processer i kroppen omvandlas till. Då kreatin i musklerna möjliggör en större pool av fosfat, och därigenom ATP, kommer du tex. att orka köra fler konditionsintervaller eller repetitioner om du styrketränar. Det gör i sin tur att du kan få ett bättre träningsresultat.

  PEScience tar kreatin ett steg längre och ser till att du får del av den absolut renaste formen av kreatin. Dessutom gan du glömma kreatin med dåliga smaker, med TruCreatin slipper du dåliga smaker då den är helt smak fri.


  Dosering:
  4 kapslar dagligen.

  Storlek:
  30 kapslar.

 • Innehåll
 • Näringsvärdeper servering%RDI
  Creatine Anhydrous3 g*
  *Rekomederat dagligt intag ej fastställt

  Ingredienser:
  Kreatin anhydrous, gelatin, magnesium stearate, silica

  kan innehålla spår av:
  Gelatin

Recensioner (2)

2 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Sebastian Dahlström 2020-11-03
Bra & prisvärt kreatin. 4 kapslar tillsammans med måltid. Funkar perfekt även för personer som är känsliga mot kreatin.

0 | 0

Lisen Hansen 2020-05-12
Innan jag köpte denna produkt trodde jag inte på kosttillskott och liknande över huvud taget. Dock har jag nu, efter att ha provat denna produkt, ändrat min åsikt angående vissa kosttillskott. Sedan jag köpte PEScience TruCreatin så har jag under varje pass fått otrolig kontakt och pump, vilket är en otroligt bra indikator på triggning till muskeltillväxt m.m. Jag kommer absolut att köpa dessa igen så fort de jag redan har tar slut. Något annat som jag tänkte på först var att de kapslar som är var väldigt stora, visade sig vara mycket lätta att svälja trots att vissa har svårt för det (som jag själv exempelvis). Om dununge redan gjort det så rekommenderar jag verkligen att köpa denna!

0 | 0

Visa fler
2 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Andra köpte även

PES Prolific, 280 g
Fler varianter
PES High Volume, 252 g
Fler varianter
PES Amino IV, 375 g
Fler varianter
PES Alphamine, 244 g
Fler varianter
19
Novemberkampanj
GAAM 100% Whey Premium, 1 kg
Fler varianter
34
Black Week
24 x NOCCO BCAA / BCAA+, 330 ml
Mixflak
GAAM Energy, 330 ml
Fler varianter

Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.6 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.7 / 5