Missa inte dessa erbjudanden!

9
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 4 gånger under de senaste dagarna

Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey 1.6 kg Vassleprotein

909 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Velocity Vanilla Lagervara Bäst före: Supercharged Strawberry Lagervara Bäst före: Milk Chocolate Lagervara Bäst före:

Rekommenderad produkt att lägga till

29 kr 39 kr
Välj produkt i listan ovanför
(14)
ID: PB-5981

Mest populära från Vasslehydrolysat

 • Beskrivning
 • Platinum Hydrowhey® är det mest avancerade vassleproteinet som Optimum Nutrition någonsin har utvecklat.
  Platinum Hydrowhey® är det mest avancerade vassleproteinet som ON någonsin har utvecklat. Genom att hydrolysera vassleprotein för att bryta ner större proteiner ner i mindre bitar, kan detta ultrafiltrerade vassleisolat snabbt komma in i ditt system, så att dina muskler börjar återhämta sig från tung träning.

  • Ultrafiltrerat vasslehydrolysat
  • 30g protein per servering
  • Nästan 9g naturligt förekommande BCAA
  • Otroligt lättblandat

  Doseringsförslag: Blanda en rågad skopa (40 g) med 260 ml vatten eller mjölk i en shaker och skaka väl.

  Storlek:
  1.6kg.
  Smak:
  Choklad, Jordgubb, Vanilj
  Storlek:
  1600 g
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Näringsvärde, Turbo Chocolate

  NäringsvärdePer 100 gramPer 40 gram
  Energi1430 kJ/342 kcal572 kJ/137 kcal
  Fett1,1 g 0,5 g
  - varav mättat fett0,4 g0,2 g
  Kolhydrater5,5 g2,2 g
  - varav sockerarter1 g0,4 g
  Protein76 g30 g
  Salt0,74 g0,3 g

  Näringsvärde, Supercharged Strawberry

  NäringsvärdePer 100 gramPer 40 gram
  Energi1422 kJ/340 kcal569 kJ/136 kcal
  Fett0,9 g0,3 g
  - varav mättat fett0,3 g0,1 g
  Kolhydrater6,1 g2,4 g
  - varav sockerarter1,5 g0,6 g
  Protein76 g30 g
  Salt0,87 g0,35 g

  Näringsvärde, Velocity Vanilla

  NäringsvärdePer 100 gramPer 40 gram
  Energi1437 kJ/343 kcal575 kJ/137 kcal
  Fett1,1 g0,4 g
  - varav mättat fett0,3 g0,1 g
  Kolhydrater6,7 g2,7 g
  - varav sockerarter1 g0,4 g
  Protein76 g30 g
  Salt0,62 g0,25 g


  Ingredienser Turbo Chocolate: Actitor hydrolyserat vassleproteinisolat (86%) (MJÖLK) (emulgeringsmedel: SOJAlecitin), grenade aminosyror (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgeringsmedel [SOJAlecitin]), förtjockningsmedel (karragenan), smakämnen, fettreducerat kakaopulver (2,1%), natriumklorid, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), smakförstärkare (kaliumklorid), solrosoljepulver (MJÖLK).

  Ingredienser Supercharged Strawberry: Actitor hydrolyserat vassleproteinisolat (87%) (MJÖLK) (emulgeringsmedel: SOJAlecitin), grenade aminosyror (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgeringsmedel [SOJAlecitin]), smakämnen, förtjockningsmedel (karragenan), surhetsreglerande medel (citronsyra, äppelsyra), färgämne (rödbetsröd), natriumklorid, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), smakförstärkare (kaliumklorid), solrosoljepulver (MJÖLK).

  Ingredienser Velocity Vanilla: Actitor hydrolyserat vassleproteinisolat (86%) (MJÖLK) (emulgeringsmedel: SOJAlecitin), grenade aminosyror (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgeringsmedel [SOJAlecitin]), förtjockningsmedel (karragenan), smakämnen, sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), solrosoljepulver (MJÖLK), natriumklorid.

  Allergiinformation: Innehåller MJÖLK och SOJA (lecitin). Kan innehålla spår av GLUTEN, ÄGG, NÖTTER och JORDNÖTTER.

 • Vanliga frågor och svar om Vasslehydrolysat

  Vad är Vasslehydrolysat?
  Vasslehydrolysat är en högkvalitativ proteinkälla som är perfekt för dig med en aktiv livsstil. Den har genomgått en speciell process som bryter ner proteinet i mindre fragment, vilket gör det lättare att smälta och snabbare att absorbera. Vasslehydrolysat kan hjälpa till att påskynda muskelåterhämtning, främja muskeltillväxt och stödja ditt allmänna välmående.

  Vad är unikt med Vasslehydrolysat?
  Vasslehydrolysat är en premiumform av protein som genomgår en hydrolyseringsprocess. Detta gör proteinet snabbt och lätt smältbart, vilket är perfekt för dig som är aktiv och vill maximera din muskelåterhämtning. Den snabba absorptionen betyder att dina muskler får de viktiga näringsämnena de behöver snabbt efter träning.

  Kan jag använda Vasslehydrolysat även om jag har en känslig mage?
  Ja, Vasslehydrolysat är oftast lättare att smälta än andra proteinpulver och kan vara ett utmärkt val även om du har en känslig mage. Den hydrolyserade processen bryter ner proteinet i mindre fragment, vilket kan minska risken för magbesvär. Många av våra kunder med känsliga magar har haft positiva erfarenheter med Vasslehydrolysat. Om du är osäker kan du börja med en mindre portion och se hur din mage reagerar.

  Vanliga frågor och svar om vassleprotein

  Vad är vassleproteinprodukter?
  Vassleproteinprodukter är kosttillskott som är baserade på vassleprotein, en av de två huvudsakliga proteinkomponenterna som finns i mjölk (den andra är kasein). Vassleproteinprodukter har blivit populära inom fitness- och hälsobranschen på grund av sina många fördelar för muskeluppbyggnad och återhämtning.

  Hur använder jag vassleprotein?
  Det vanligaste är att man blandar ner pulvret i en shakerflaska med vatten och skakar den kraftigt i 15-30 sekunder tills pulvret är ordentligt blandat. Andra föredrar att strö pulvret över sin smoothie. Du väljer! Om du vill spicea till din proteinshake kan du tillsätta toppings som frukt, bär, nötter eller honung.

  Finns det några biverkningar med att konsumera vassleprotein?
  Vassleprotein är vanligtvis säkert för de flesta människor när det konsumeras i måttliga mängder. Vissa individer kan uppleva milda magbesvär som gas eller uppblåsthet när de först börjar använda vassleprotein, men detta försvinner oftast med tiden när kroppen vänjer sig

 • FAQ

Recensioner (14)

14 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Bilal 2024-04-02
Bästa protein
Davood Mihan 2023-11-16
Verifierat köp
High quality protein powder with almost no sugar, tastes amazing especially if you can let it overnight in the fridge
Fekrat 2023-10-13
Verifierat köp
Snabb leverans, det funkar bra men smaken är ok ''milk choklade :)
Patrik Larsson 2023-10-11
Verifierat köp
Hydrolyserat funkar kanon för oss med känslig mage. Inga problem alls. Tyvärr ganska dyrt protein men det är det värt. Chokladsmaken är riktigt bra men vaniljen var väl sådär.
Visa fler
14 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5