Missa inte dessa erbjudanden!

3
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 5 gånger under de senaste dagarna

Nutramino Protein XL Shake 475 ml

1 st
45 kr
12 st
489 kr -9%
45 kr
Summa av lösa artiklar:
Smak
Choklad Lagervara Bäst före: Jordgubb Lagervara Bäst före: Vanilj Lagervara Bäst före:
Välj produkt i listan ovanför
(1)
ID: PB-1261

Mest populära från Gainerdryck

 • Beskrivning
 • Nutramino Protein XL shake hjälper dig att bygga muskler - proteiner och kolhydrater i en shake - komplett restitution!
  Nutramino Protein XL shake är en smidig lösning när du är i farten och den tillgodoser kroppen med en rejäl dos högvärdigt och muskelbyggande protein.

  • Perfekt återhämtningsdryck
  • Innehåller 50g protein per shake
  • Innehåller 50g kolhydrater per shake
  • Perfekt för dig som har svårt att öka i vikt

  Nutramino Protein XL shake är en extra stor shake på 475 ml med hela 50 g proteiner och 50 g kolhydrater. Shaken fungerar perfekt som det ultimata restitutionsmålet efter träningen och passar för dig som vill öka muskelmassan eller för dig som vill ha komplett restitution efter långvarig uthållighetsträning.


  Doseringsförslag:

  Direkt efter och max 30 minuter efter träningen i samband med restitution eller som ett extra protein- och kolhydrattillskott under dagen
  Form:
  Flytande
  Fri från:
  Ägg, Aspartam, Färgämnen, Gelatin, Gluten, Nötter, Palmolja, Soja
  Målsättning:
  Bygga muskler
  Smak:
  Choklad, Jordgubb, Vanilj
  Storlek:
  500 ml
  Kategorier
 • Innehåll
 • Näringsinnehåll per flaska (475 ml):
  Energi: 420 kcal/1785 kJ
  Protein: 50 g
  Kolhydrater: 50 g
  - varav socker: 50 g
  Fett: 2,0 g
  - varav mättat fett: 0,5 g
  Fiber: 0,75 g
  Natrium: 0,35 g

  Ingredienser: SkumMJÖLK (80%), MJÖLKprotein (8,3%), socker, vatten, fettreducerat kakaopulver (0,5%), arom, stabiliseringsmedel: karragenan.
 • FAQ

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jonathan Johansson 2024-04-10
Fantastiskt Produkt! Jag har letat efter en shake som verkligen ger mig det jag behöver för att bygga muskler och återhämta mig ordentligt efter träningen, och jag har äntligen hittat den med Nutramino Protein XL Shake! Det här är inte din vanliga shake - det är som att ha en hel måltid i en flaska. Med hela 50 g protein och 50 g kolhydrater per shake får min kropp precis den boost den behöver för att maximera mina resultat på gymmet. Det är fantastiskt att ha allt jag behöver för muskeluppbyggnad och återhämtning i en så smidig och lättanvändig shake. Efter att ha använt Nutramino Protein XL Shake i några veckor märker jag verkligen skillnaden. Jag känner mig starkare och mer energifylld under mina träningspass, och återhämtningen efteråt har varit otroligt snabb. Dessutom är det perfekt för mig som har haft svårt att öka i vikt - jag har äntligen sett resultat! Jag brukar dricka min shake direkt efter träningen och jag kan verkligen känna hur min kropp tar till sig näringen och börjar återhämta sig omedelbart. Det är också en perfekt mellanmål eller tillskott under dagen när jag behöver lite extra ener
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5