Sista chansen

8

Muscletech Platinum 100% Hydrolyzed Collagen, 692 g

529 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(1)

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker

Mest populära från Led- & muskelvärk

 • Beskrivning
 • Platinum 100% Hydrolyzed Collagen är framtagen för män och kvinnor som vill hålla sina leder friska, välsmorda och bevara dess rörelseförmåga.
  Muscletech Platinum 100% Hydrolyzed Collagen är ditt enkla, koffeinfria, glutenfria, mjölkfria och smaklösa svar på klickande knän och värkande armbågar. Produkten innehåller också en rejäl amino boost. Platinum 100% Hydrolyzed Collagen förbättrar proteinsyntesen med sin breda aminosyraprofil, med bland annat leucin, arginin och alanin.

  • Smörjer lederna
  • Motverkar förslitningsskador
  • 10 g protein per skopa
  • Smaklöst


  Hur fungerar produkten?


  Kollagen är kroppens viktigaste byggsten och utgör cirka 30% av proteinerna i våra kroppar. Kollagen är starkt och flexibelt och är "limet" som håller allt ihop. Forskning har visat att det har stora fördelar för den allmänna hälsan och rörligheten. Det hjälper kroppen att bekämpa stress och påfrestningar från tunga lyft och monotona rörelser.


  Vem kan använda produkten?


  Platinum 100% Hydrolyzed Collagen är framtagen för män och kvinnor som vill hålla sina leder friska, välsmorda och bevara dess rörelseförmåga.

  Doseringsförslag:
  1-2 skopor vid samma tidpunkt dagligen i valfri dryck, tack vare att den saknar smak kan du med fördel blanda Platinum 100% Hydrolyzed Collagen i din PWO, proteindrink eller BCAA!

  Storlek:
  692 g.
  Smak:
  Naturell
  Storlek:
  692 g
 • Innehåll
 • InnehållPer. skopa (11 g)
  Energi40 kcal
  Protein10 g
  Zink (Zinc Gluconate)15 mg
  Sodium25 mg
  Kollagen Peptider (Hydrolyzed Bovine Collagen Peptides och FORTIGEL® Bioactive Collagen Peptides®)11 g

  Allergener:
  Produkten hanteras i en anläggning som även behandlar mjölk, soja, ägg, vete, jordnötter, trädnötter, fisk och skaldjur.

Recensioner (1)

1 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Ella 2021-02-25
Nöjd och jag upplever att produkten håller vad den utlovar. Känner skillnad, bästa är att man kan blanda med tex daly greens, just för den är smaklös. Den klumpar inte.
Visa fler
1 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Shop Instagram

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5