Köp Pre Workout på Proteinbolaget.se | Prisgaranti & Fri retur
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Pre Workout

Pre workout (PWO) är ett kosttillskott som du intar innan ditt träningspass, till skillnad från en post workout som ska tas efter ditt pass. PWO är ett samlingsnamn för produkter som ska tas innan fysisk aktivitet för att höja din prestationsförmåga. En PWO kan verka på många olika sätt beroende på vilka ingredienser den innehåller.


Vad är Pre workout?

PWO är en produkt som innehåller sammansatta ingredienser med syftet att kunna förbättra dina prestationer på gymmet. Beroende på vilken effekt du vill ha så kan ingredienserna i en pre workout variera sig från produkt till produkt. Till skillnad från en post workout ska en pre workout tas innan ditt träningspass.
Läs mer
PB-13337
72
Kampanj
GAAM Nutrition Maximizer Pre-workout, 360 g
PB-6006
25
Kampanj
GAAM Nutrition Candy Series P.W.R, 360 g
PB-2042
48
Nutramino +Pro Pre-Workout Shot
PB-2221
25
Kampanj
Self Omninutrition BCAA PRE-WORKOUT
PB-2041
Nutramino +Pro Pre-Workout Powder
PB-9550
Womens Best Pre Workout Booster, 300 g
PB-7298
50
BunnyLabs PWO, 300 g
PB-0101
BioTechUSA Pre Workout, 120 g

Pre workout som kosttillskott?

För att en PWO ska ge effekt är det bra att veta vad du är ute efter. Är du trött och ofokuserad ska du ha en PWO som är framtagen för att framkalla fokus. Styrketränar du och vill ha muskelkontakt ska du ha en PWO som är framtagen för att främja pump. Kör du lågintensiva men långa pass ska du ha en PWO som är framtagen att förbättra din uthållighet.

Som tur är har vi kommit lång i utvecklingen och dom flesta PWO-produkter är framtagna med en bra balans mellan fokus, pump och uthållighet. Men det skadar aldrig att kolla en extra gång på innehållsförteckningen för att verkligen vara säker på att du väljer en PWO som fyller dina kriterier. Några nyckelingredienser att hålla utkik efter kan vara kreatin, beta-alanin, koffein, tyrosin och l-arginin.