Logga in
Historik

Pre Workout

Pre workout (PWO) är ett kosttillskott som du intar innan ditt träningspass, till skillnad från en post workout som ska tas efter ditt pass. PWO är ett samlingsnamn för produkter som ska tas innan fysisk aktivitet för att höja din prestationsförmåga. En PWO kan verka på många olika sätt beroende på vilka ingredienser den innehåller. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
40
Majkampanj
GAAM Candy Series P.W.R, 360 g
Fler varianter
60
Lagerrensning
Self Omninutrition BCAA PRE-WORKOUT
Fler varianter
10
GAAM PUMP, 240 caps
Fler varianter
268 kr 298 kr
GAAM PUMP, 120 caps
Fler varianter
20
Majkampanj
KLEEN Pre Workout, 200 g
15
GAAM PUMP, 360 caps
Fler varianter
379 kr 447 kr
Artikel 28 av 28

Senast besökta produkter

Vad är Pre workout?

PWO är en produkt som innehåller sammansatta ingredienser med syftet att kunna förbättra dina prestationer på gymmet. Beroende på vilken effekt du vill ha så kan ingredienserna i en pre workout variera sig från produkt till produkt. Till skillnad från en post workout ska en pre workout tas innan ditt träningspass.

Pre workout som kosttillskott?

För att en PWO ska ge effekt är det bra att veta vad du är ute efter. Är du trött och ofokuserad ska du ha en PWO som är framtagen för att framkalla fokus. Styrketränar du och vill ha muskelkontakt ska du ha en PWO som är framtagen för att främja pump. Kör du lågintensiva men långa pass ska du ha en PWO som är framtagen att förbättra din uthållighet.

Som tur är har vi kommit lång i utvecklingen och dom flesta PWO-produkter är framtagna med en bra balans mellan fokus, pump och uthållighet. Men det skadar aldrig att kolla en extra gång på innehållsförteckningen för att verkligen vara säker på att du väljer en PWO som fyller dina kriterier. Några nyckelingredienser att hålla utkik efter kan vara kreatin, beta-alanin, koffein, tyrosin och l-arginin.