Köp ZMA | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

ZMA

ZMA är ett väldigt vanligt tillskott för atleter och motionärer som håller på med styrketräning. Det är främst för att dom verksamma ämnena i ZMA har en positiv påverkan på många muskeluppbyggande processer. Men oavsett om du håller på med styrketräning eller inte så kan ZMA-tillskott vara något för dig. Vi har ZMA från omtyckta varumärken som GAAM Nutrition, Fairing och BioTechUSA.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-2556
Fairing ZMA, 90 caps
PB-1525
20
Aprilkampanjer
Sportlab ZMA, 90 caps
PB-387
Viterna ZMA, 90 caps
PB-8313
Mutant Nutrition ZM8+, 90 caps
PB-80001
Olimp ZMA, 120 caps
PB-1091
Scitec Nutrition ZMB6, 60 caps
PB-2566
Womens Best ZMA, 120 caps
PB-9690
Elit Nutrition ZMA, 90 caps
PB-0499
Optimum Nutrition ZMA, 90 caps
PB-2472
BioTechUSA ZMAttack, 60 caps
PB-710
Delta Nutrition ZMA, 90 caps
Artikel 1-22 av 22

Du kanske också gillar

Vad är ZMA?

ZMA är en hopsättning av tre naturliga ämnen (zink, magnesium och vitamin b6) som bland annat har en påverkan på hormonbalansen och proteinsyntesen. Zink har en viktigt roll för produktionen av muskelbyggande hormoner och fettförbränningen. Magnesium ser bland annat till att kroppens enzymer fungerar ordentligt och att dina muskler kan slappna av. Vitamin B6 (Pyridoxin) bidrar till nervsystemets normala funktion, till en normal bildning av röda blodkroppar och till en normal protein- och glykogenomsättning.

ZMA och sömn

Det är ingen hemlighet att mycket händer i kroppen när vi sover. Det är bland annat då cellreparationen, hormonproduktionen, muskeltillväxten och återhämtningen tar fart. Många aktiva människor som använder sig av ZMA har upplevt en positiv inverkan på just sömnen. Magnesium har ju en avslappnande effekt på musklerna, Vitamin b6 en positiv inverkan på nervsystemet och zink upprätthåller uppbyggnaden av hormoner som kan ge effekt.

Bättre drömmar med ZMA

Det är inte bara ett bättre välbefinnande och en bättre träning som kosttillskott ZMA har. Det har även effekt på sömnen, och när du regelbundet äter ZMA så kan du uppleva bättre sömnkvalitet. Med andra ord så finns det inte många anledningar till att inte prova på ZMA. Det är något så enkelt som naturliga ämnen i en perfekt kombination som både jobbar helt enskilt och tillsammans för att effekten ska bli större. Hitta din lösning på trötthet och känn skillnaden i din träning med hjälp av ZMA-kosttillskott.