Köp ZMA | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

ZMA

ZMA är ett väldigt vanligt tillskott för atleter och motionärer som håller på med styrketräning. Det är främst för att dom verksamma ämnena i ZMA har en positiv påverkan på många muskeluppbyggande processer. Men oavsett om du håller på med styrketräning eller inte så kan ZMA-tillskott vara något för dig. Vi har ZMA från omtyckta varumärken som GAAM Nutrition, Fairing och BioTechUSA. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
25
Veckokampanj
GAAM Health Series ZMA, 100 caps
Fler varianter
30
Septemberkampanj
GAAM Health Series ZMA, 200 caps
Fler varianter
35
Septemberkampanj
GAAM Health Series ZMA, 300 caps
Fler varianter
34
Veckokampanj
GAAM Power Series ZMA, 120 caps
Fler varianter
34
Veckokampanj
GAAM Power Series ZMA, 240 caps
Fler varianter
34
Veckokampanj
GAAM Power Series ZMA, 360 caps
Fler varianter
Artikel 23 av 23

Senast besökta produkter

Vad är ZMA?

ZMA är en hopsättning av tre naturliga ämnen (zink, magnesium och vitamin b6) som bland annat har en påverkan på hormonbalansen och proteinsyntesen. Zink har en viktigt roll för produktionen av muskelbyggande hormoner och fettförbränningen. Magnesium ser bland annat till att kroppens enzymer fungerar ordentligt och att dina muskler kan slappna av. Vitamin B6 (Pyridoxin) bidrar till nervsystemets normala funktion, till en normal bildning av röda blodkroppar och till en normal protein- och glykogenomsättning.

ZMA och sömn

Det är ingen hemlighet att mycket händer i kroppen när vi sover. Det är bland annat då cellreparationen, hormonproduktionen, muskeltillväxten och återhämtningen tar fart. Många aktiva människor som använder sig av ZMA har upplevt en positiv inverkan på just sömnen. Magnesium har ju en avslappnande effekt på musklerna, Vitamin b6 en positiv inverkan på nervsystemet och zink upprätthåller uppbyggnaden av hormoner som kan ge effekt.

Bättre drömmar med ZMA

Det är inte bara ett bättre välbefinnande och en bättre träning som kosttillskott ZMA har. Det har även effekt på sömnen, och när du regelbundet äter ZMA så kan du uppleva bättre sömnkvalitet. Med andra ord så finns det inte många anledningar till att inte prova på ZMA. Det är något så enkelt som naturliga ämnen i en perfekt kombination som både jobbar helt enskilt och tillsammans för att effekten ska bli större. Hitta din lösning på trötthet och känn skillnaden i din träning med hjälp av ZMA-kosttillskott.