Sista chansen

Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 0 gånger under de senaste dagarna

KLEEN Multivitamin 60 caps

149 kr
Antal: 
Välj produkt i listan ovanför
(0)
Tillfälligt slut ID: PB-17042

Inspiration från andra

Mest populära från Multivitamin

 • Beskrivning
 • KLEEN Multivitamin innehåller hela 12 vitaminer och 7 mineraler för att ge dig ett brett spektrum med vitala näringsämnen för kroppen.
  En kapsel dagligen förser din kropp med vitaminerna A, B1, B2, B3, pantotensyra, B6, biotin, folsyra, B12, C, D och E samt mineralerna zink, järn, mangan, jod, koppar, selen och krom.
  D-vitamin, C-vitamin, zink och selen bidrar bland annat till ett normalt fungerande immunsystem medan C-vitamin också ökar upptaget av järn och bidrar till att minska trötthet och utmattning.

  • 12 vitaminer
  • 7 mineraler
  • 150 procent av DRI
  • Antioxidanter
  • En om dagen


  Vitaminer och mineraler

  Vitaminer och mineraler är mikronäringsämnen som vi främst får i oss via den mat vi äter. De har olika funktioner i kroppen, därför är det viktigt att man tillgodoser sitt behov av alla olika vitaminer och mineraler. Genom att äta en balanserad och varierad kost får vi i oss många av de näringsämnen vi behöver, i de fall som maten inte räcker till kan en multivitamin fylla en funktion.


  Doseringsförslag:
  1 kapsel dagligen.

  Storlek:
  60 kapslar.
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Laktos
  Målsättning:
  Må bra
  Storlek:
  60 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Ingredienser: Askorbinsyra, zinkglukonat, järnfumarat, tokoferylacetat, nikotinamid, manganglukonat, kaliumjodid, kopparglukonat, d-kalciumpantotenat, natriumselenat, kolekalciferol, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminhydroklorid, retinolacetat, pteroylmonoglutaminsyra, kromklorid, d-biotin, cyanokobalamin.
 • FAQ

Recensioner (0)

0 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5