GAAM Nutrition Power Series Caffeine, 300 tabs | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik
8
15

GAAM Power Series Caffeine, 300 tabs

ID: PB-856
207 kr / 176 kr
Fler varianter:
100 tabs
69 kr
200 tabs
124 kr -10%
300 tabs
176 kr -15%

Produkt (3 burkar)

GAAM Power Series Caffeine, 100 tabs
space
Produkt (3 burkar):

space
Antal:

 • Beskrivning
 • Rent och kraftfullt koffein från GAAM Power Series! GAAM Power Series Caffeine är en produkt som passar bra för dig som önskar komma i form på ett effektivt och säkert sätt.
  Koffein som kosttillskott används främst i fettförbrännande syfte tack vare dess uppiggande effekt. Men det har även andra fördelar för dig som tränar hårt, så som ökad energiförbrukning och milt vätskedrivande effekt.

  GAAM Power Series är en serie produkter framtagna för styrka och prestation! Det uppnås via genomtänkta och rejält tilltagna doser av välstuderade ingredienser som verkligen fungerar. Power Series är framtagen i samarbete med Sveriges ledande tillverkare av kosttillskott. Det utlovar säkra och effektiva ingredienser av mycket hög kvalitet som ger dig de resultat du vill ha.

  • Ökad energi
  • 200 mg per tablett
  • Ökad ämnesomsättning
  • Milt vätskedrivande
  • Effektiv fettförbränning

  Vad är Koffein?

  Koffein återfinns naturligt i vissa bönor, blad och frukter hos över 60 olika växter. Koffein är ett centralstimulerande ämne om har förmågan att öka ditt mentala fokus samtidigt som det minskar trötthetskänslor. Koffein stimulerar även produktionen av adrenalin.

  Vem passar koffein för?

  Koffein kan vara bra för dig som söker en extra skjuts i träningen/vardagen då det har en uppiggande effekt, vilket leder till en ökad generell energiförbrukning under dagen, det passar även bra för dig som studerar eller har ett fysiskt/psykiskt tungt arbete.

  Doseringsförslag:
  En tablett dagligen vid behov. Koffein kan med fördel kombineras med GAAM Power Series Synephrine för den som vill ha extra effekt.

  Storlek:
  3 x 100 tabletter.
 • Innehåll
 • InnehållPer. Tablett
  Koffein200 mg

  Ingredienser: Koffein, tabletthjälpmedel (isomalt, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).

  Hög koffeinhalt, 200 mg per dos. Rekommenderas ej till barn, gravida och ammande samt ej till person er som lider av ett medicinskt tillstånd utan att först rådfråga läkare. Förvaras torrt, svalt i normal rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

Recensioner (0)

0 recensioner
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.

Den här produkten har inga recensioner.

0 recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Andra köpte även

Shop Instagram

sv

Våra kunder älskar oss!

Läs våra 2.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.6 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.7 / 5

30 dagars öppet köp

Betala med Klarna

Prisgaranti

Fri frakt över 499 kr

0 kr fakturaavgift

Fri retur

Klarna
BankID
Instabox
Visa
Budbee
Mastercard
Postnord
Schenker