Missa inte dessa erbjudanden!

37
447 kr
Paketpris
11 %
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 4 gånger under de senaste dagarna

GAAM Omega-3 300 caps

100 caps
149 kr
200 caps
279 kr -6%
300 caps
399 kr -11%
399 kr
447 krSumma av lösa artiklar:
Antal:

Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(24)

Mest populära från Omega-3

 • Beskrivning
 • Omega-3 med de essentiella fettsyrorna EPA och DHA från GAAM Health Series.
  GAAM Omega-3 är ett kosttillskott med de essentiella fettsyrorna EPA och DHA. GAAM Omega-3 innehåller livsnödvändiga fleromättade fetter som kroppen inte själv kan producera utan de måste intas via kosten.

  • Antiinflammatoriska effekter
  • Ökar blodcirkulationen
  • Bra för ditt välmående
  • Stärker din diet

  Omega-3 har många olika uppgifter i kroppen och behövs bland annat för att kroppen ska kunna bygga och reparera celler. De påverkar också regleringen av blodtrycket, hur njurarna fungerar och vårt immunförsvar. Omega-3 minskar blodets levringsförmåga och minskar på så sätt risken för blodpropp.


  Doseringsförslag:
  3 kapslar dagligen.

  Storlek:
  300 Kapslar.
  Diet:
  LCHF
  Form:
  Kapslar
  Fri från:
  Gluten
  Storlek:
  300 caps
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • InnehållPer. 3 kapslar
  Omega 33000 mg
  EPA540 mg
  DHA360 mg

  Ingredienser: fiskolja, antioxidations-medel (E307), kapsel: gelatin (bovint).


  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Recensioner (24)

24 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Nghiep 2023-10-26
GAAM har verkligen imponerat mig med sin Omega-3-tillskott. Här är några skäl till varför jag tycker att detta är en enastående produkt: Högkvalitativa ingredienser: Jag har alltid varit noga med att välja Omega-3-tillskott av hög kvalitet, och GAAM levererar verkligen på den fronten. Dessa kapslar innehåller ren och koncentrerad fiskolja, vilket ger mig förtroende för produkten. Bra för hjärnan och hjärtat: Omega-3-fettsyror har en mängd hälsofördelar, och jag tar detta tillskott specifikt för att stödja min hjärn- och hjärthälsa. Jag har märkt en förbättring i mitt minne och mentala skärpa sedan jag började ta GAAM Omega-3. Inga bismaker: Kapslarna är lätta att svälja och ger inga obehagliga bismaker eller eftersmak. Det är en klar fördel eftersom jag har provat andra Omega-3-tillskott som har varit mindre behagliga att ta. Stor mängd kapslar: Med 300 kapslar per förpackning får jag en långvarig försörjning, vilket gör produkten prisvärd och bekväm att använda över tid. Tillförlitligt märke: GAAM har etablerat sig som ett pålitligt varumärke, och jag känner mig säker med deras produkter. Jag litar på att de levererar högkvalitativa tillskott varje gång. GAAM Omega-3 300 kapslar är en utmärkt investering i din hälsa. Det har hjälpt mig att upprätthålla en sund hjärna och hjärta och har gett mig förtroende för kvaliteten på tillskottet. Om du letar efter ett pålitligt och högkvalitativt Omega-3-tillskott, behöver du inte leta längre. Jag rekommenderar starkt GAAM Omega-3 till alla som vill förbättra sin hälsa och välmående.
Abdallah El Alti 2023-08-11
Verifierat köp
Mycket excellent och billig Och rimliga priser
Per 2023-06-26
Riktigt bra Omega-3 kapslar. Enkla att svälja och innehåller det min kropp behöver.
Lucas Malmberg 2023-04-20
Bra pris och bra kapslar.
Visa fler
24 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5