Missa inte dessa erbjudanden!

16
Kampanj
20
Paketpris
Senast köpt för minuter sedan
Hög efterfrågan
Köpt 11 gånger under de senaste dagarna

Sportlab Maximum Drain 60 caps

129 kr / 103 kr
103 kr

Tidigare lägsta pris

103 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan det aktuella priset började gälla. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Summa av lösa artiklar:
 
Lägg i varukorg
Välj produkt i listan ovanför
(10)

Mest populära från Vätskedrivande

 • Beskrivning
 • Bli av med överflödig vätska på ett naturligt sätt. Drain lämpar sig utmärkt för dig som tävlar i Fitness och bodybuiliding och vill uppnå en hård Fysik.
  Bli av med överflödig vätska på ett naturligt sätt

  • Hjälper dig att bli av med onödig vätska
  • Perfekt för dig som tävlar och har så mål att upp nå en hård fysik
  • Innehåller naturliga ämnen

  Örterna i Drain hälper din kropp att bli av med onödig vätska. Maximum Drain lämpar sig utmärkt för dig som tävlar i Fitness och bodybuiliding och vill uppnå en hård Fysik. I sporter där det förekommer viktklasser kan Maximum Drain hjälpa dig att komma ner till din önskade vikt.


  För bästa effekt av Maximum Drain: 
  Börja med 4 kapslar per dag i 3 dagar innan du skall tävla, drick mycket vatten och minska saltintaget. 
  12h innan invägningen tar du 4 kapslar och undviker ytterligare vätskeintag fram till tävlingen. 
  När du vägt in bör du återställa vätskebalansen med en isotonisk sportdryck eller vätskeersättning.

  Doseringsförslag: 
  1 Kapsel en gång per dag. 

  Storlek:
  60 Kapslar
  Storlek:
  60 kapslar
  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • Innehåll
 • Ingredienser:
  Taraxacum (maskros), Uva Ursi (mjölon), Urtica dioica (brännässle extrakt), Kaliumaspartat.
  Kapsel: Gelatin, järndioxid.
  Fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa

  Kosttillskott:
  Bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Överdosering kan medföra hälsorisker. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras i rumstemperatur med stängt lock.
 • FAQ

Recensioner (10)

10 omdömen
Proteinbolaget ansvarar inte för innehållet i publicerade recensioner. Beskrivna effekter upplevs individuellt och kan inte generaliseras.
Jörgen Westin 2023-04-15
Verkligen bra effekt om du vill snabbt bli av med vätska i kroppen inför nåt speciellt tillfälle. Inte bara för idrottare inför tävling utan kanske som jag inför nåt speciellt event där jag vill se lite slimmad ut, eller inför fotografering etc
Roberto 2023-02-21
OBS! Gillar proteinbolaget skarpt. Men denna produkt behöver tas bort omgående. Framställs ur titanhaltiga mineraler. Efter den 7 augusti 2022 är det inte längre tillåtet att använda titandioxid vid tillverkning av livsmedel. Källa: https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/tillsatser-e-nummer/sok-e-nummer/e-171---titandioxid
Freja 2022-06-20
Tagit dessa i ca två veckor, en gång om dagen. Är inte stortränare eller något sånt utan motionerar mest. Anledningen till varför jag ville testa dessa är för att jag håller kvar vid vattenvikt väldigt hårt. Någor som gör fingrar, fötter, ansikte och mage väldigt svullna. Tycker dessa gör mig ni det svullen på dessa områden. Är väldigt nöjd hittills. Ville med min recension bara säga att den även funkar bra för oss med detta problem.
Tina 2020-06-24
En av dom bästa på marknaden enligt mig. Har testat flera olika men denna är grym
Visa fler
10 Recensioner
Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Om du vill kan du även skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsändare.


Våra kunder älskar oss!

Läs våra 3.000+ omdömen på Trustpilot. Det är ofta vi får höra att vi har supersnabba leveranser och schyssta villkor. Men det är ju lätt att påstå. Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5